ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Moschopolis 18 2017 - Οινοποιείο Μοσχόπολις
Οινοποιείο Μοσχόπολις

MOSCHOPOLIS 18 2017 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

  Ελλάδα / Θεσσαλονίκη
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Με τη βούλα πλέον ένα από τα Μεγαλύτερα κρασιά στης Ελλάδας!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Moschopolis 18 2017 από το Οινοποιείο Μοσχόπολις, το περσινό κρασί έκπληξη έρχεται ξανά να επιβεβαιώσει τη φήμη του!


Πέρυσι, στην πρώτη κιόλας εμφάνισή του στο μεγάλο διαγωνισμό του Decanter, κατάφερε να σκοράρει ψηλά, πολύ ψηλά! Αυτή ήταν και η απόλυτη επιβεβαίωση πως το οινοποιείο με τη διαστημική εξέλιξη ως τώρα, έχει στα χέρια του το Next Big Thing της Ελλάδας!


Φέτος, επιστρέφει καλύτερο, ακόμα πιο εντυπωσιακό και πάνω από κάθε προσδοκία.


Μαυροτράγανο, με καταγωγή από τη Σαντορίνη, καλλιεργήθηκε στους ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Μοσχόπολις λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Το Syrah υπήρχε εδώ και χρόνια από το προηγούμενο εμβληματικό κόκκινο του κτήματος, το Legacy. Το χαρμάνι των δύο ποικιλιών ωρίμασε σε γαλλικά δρύινα βαρέλια δεύτερης χρήσης για 18 μήνες και παρέμεινε άλλους 12 στη φιάλη πριν μας επιτραπεί να το δοκιμάσουμε.
Το δοκιμάσαμε. Και ήταν συγκλονιστικό. Τώρα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε γιατί θα σου λείψει πολύ όταν εξαντληθεί. Πίστεψέ μας, σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις χώρο στην κάβα σου.


Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχεις καταλάβει πόσο σοβαρή δουλειά κάνουν οι τύποι στο Οινοποιείο Μοσχόπολις. Ο Γιώργος Γερμάνης, ο καλύτερος μάλλον αμπελουργός στην Ελλάδα, και η ομάδα του (Αλίκη, Δημήτρης, Θοδωρής), είναι εμμονικοί με κάθε λεπτομέρεια, γεγονός που σίγουρα έχεις δει και στο αποτέλεσμα…


Όλα δείχνουν πως το Moschopolis 18 Mavrotragano Syrah 2017 έχει έρθει για να μείνει.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι βαθύ πορφυρό σχεδόν μαύρο. 

Μύτη διαπεραστική με έντονα αρώματα φρούτων όπως βύσσινο, μύρτιλλο, φραγκοστάφυλο, κεράσι και βατόμουρο. Νότες βουτύρου, πιπεριού, λουλουδιών, βανίλιας μπλέκονται με νύξεις λεβάντας και ευκάλυπτου. 

Στο στόμα έχει πλούσιο σώμα, κοφτερή οξύτητα που ισορροπεί με τη λιπαρότητα και τις φίνες, βελούδινες τανίνες. Ζουμερό φρούτο που σχεδόν το μασάς, βουτηγμένο σε καραμέλα βουτύρου, βανίλια και κακάο. Εντυπωσιακά μακρά επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση Θεσσαλονίκη
Ποικιλία Μαυροτράγανο, Syrah
Αρώματα κεράσι, βατόμουρο, δαμάσκηνο, φράουλα, κανέλα, ginger, βανίλια, γαρύφαλλο, αποξηραμένο σύκο, μέντα, καπνός, καραμέλα, μαύρη σοκολάτα, ξηροί καρποί, κερί, κάστανο, βιολέτα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16ºC
Παλαίωση 10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

MOSCHOPOLIS 18 2017 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μαγειρευτά κρέατα με κόκκινες σάλτσες, κρεατόπιτα ή λουκάνικα στα κάρβουνα.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}