ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Moschopolis 18 2018 - Οινοποιείο Μοσχόπολις
Οινοποιείο Μοσχόπολις

MOSCHOPOLIS 18 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

  Ελλάδα / Θεσσαλονίκη
€19,80
€16,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Με τη βούλα πλέον ένα από τα Μεγαλύτερα κρασιά στης Ελλάδας!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Moschopolis 18 2018 από το Οινοποιείο Μοσχόπολις, μόλις προσγειώθηκε στο κελάρι μας και είναι καλύτερο από ποτέ! Από την πρώτη μέρα που μπήκε στη ζωή μας, έχει μπει και στην καρδιά μας αλλά και στη λίστα με τα αγαπημένα σου! Η χρονιά του 2018 όμως, αναμένεται να ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες!

Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχεις καταλάβει πόσο σοβαρή δουλειά κάνουν οι τύποι στο Οινοποιείο Μοσχόπολις. Ο Γιώργος Γερμάνης, ο καλύτερος μάλλον αμπελουργός στην Ελλάδα, και η ομάδα του, Αλίκη, Δημήτρης, Θοδωρής, είναι εμμονικοί με την λεπτομέρεια, γεγονός που σίγουρα φαίνεται και στο αποτέλεσμα…

Για το Moschopolis 18 η βάση είναι Μαυροτράγανο και Syrah, από τους ξερικούς αμπελώνες του κτήματος. Μαυροτράγανο, με καταγωγή από τη Σαντορίνη, καλλιεργήθηκε στους ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Μοσχόπολις, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Το Syrah υπήρχε εδώ και χρόνια στους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας, από το προηγούμενο εμβληματικό κόκκινο του κτήματος, το Legacy. Το χαρμάνι των δύο ποικιλιών ζύμωσε με γηγενείς ζύμες και ωρίμασε σε γαλλικά δρύινα βαρέλια δεύτερης χρήσης για 18 μήνες. Έπειτα παρέμεινε για άλλους 6 στη φιάλη πριν μας επιτραπεί να το δοκιμάσουμε.

Το δοκιμάσαμε. Και ήταν συγκλονιστικό. Τώρα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε γιατί θα σου λείψει πολύ όταν εξαντληθεί. Πίστεψέ μας, σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις χώρο στην κάβα σου γι’ αυτό το κρασί.

Όλα δείχνουν πως το Moschopolis 18 Mavrotragano Syrah 2018 έχει έρθει για να μείνει, όσο προλάβει.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Το Moschopolis 18 2018 από το Οινοποιείο Μοσχόπολις έχει βαθύ πορφυρό, σχεδόν μαύρο, χρώμα. Μύτη διαπεραστική με έντονα αρώματα φρούτων όπως βύσσινο, μύρτιλλο, φραγκοστάφυλο, κεράσι και βατόμουρο. Νότες βουτύρου, πιπεριού, βιολέτας, βανίλιας, κανέλας και πευκόμελου μπλέκονται με νύξεις λεβάντας και ευκάλυπτου.

Στο στόμα έχει πλούσιο σώμα, κοφτερή οξύτητα που ισορροπεί με τη λιπαρότητα και τις φίνες, βελούδινες τανίνες. Ζουμερό κόκκινο και μαύρο φρούτο που σχεδόν το μασάς, βουτηγμένο σε καραμέλα βουτύρου, βανίλια, κόκκους πράσινου πιπεριού και πικρή σοκολάτα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση Θεσσαλονίκη
Ποικιλία Μαυροτράγανο, Syrah
Αρώματα Κεράσι, βατόμουρο, δαμάσκηνο, φράουλα, κανέλα, ginger, βανίλια, γαρύφαλλο, αποξηραμένο σύκο, μέντα, καπνός, καραμέλα, μαύρη σοκολάτα, ξηροί καρποί, κερί, κάστανο, βιολέτα.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16ºC
Παλαίωση 10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

MOSCHOPOLIS 18 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μαγειρευτά κρέατα με κόκκινες σάλτσες, κρεατόπιτα ή λουκάνικα στα κάρβουνα.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}