ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Negoska Carbonic 2021 - Κτήμα Χατζηβαρύτη
Κτήμα Χατζηβαρύτη

NEGOSKA CARBONIC 2021 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

  Ελλάδα / Γουμένισσα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Μια διαφορετική Νεγκόσκα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Τι να πούμε πρώτα για το Negoska Carbonic Χατζηβαρυτη; Η οικογένεια Χατζηβαρύτη ξεκίνησε με τον Βασίλη Χατζηβαρύτη το 1994 να δημιουργεί τον δικό του αμπελώνα. Πλέον στο τιμόνι βρίσκεται η κόρη του Χλόη, που αφού δεν άφησε μέρος για μέρος αγύριστο, επέστρεψε και μας εντυπωσιάζει με κάθε νέα της ετικέτα.

Εδώ οινοποίησαν τη νεγκόσκα με ένα τρόπο διαφορετικό που θέλεις σίγουρα να δοκιμάσεις. Το Negoska Carbonic 2020 πέρασε καρβονική εκχύλιση υπό αναερόβιες συνθήκες για 10 ημέρες εξού και το όνομα. Πριν ζυμωθεί, ολόκληρα τα τσαμπιά του πιέστηκαν μαζί. Είναι αφιλτράριστο και έχει περάσει 6 μήνες μαζί με τις οινολάσπες του.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι το έντονο ρουμπινί χρώμα του θα σε ενθουσιάσει. Πλούσιο στην μύτη με αρώματα βατόμουρου, φράουλας, ελιάς και γαρίφαλου.

Εντυπωσιακή ισορροπία με την οξύτητα να ξεχωρίζει, διακριτικές τανίνες και μακρά επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 12.5%
Προέλευση Γουμένισσα
Ποικιλία Νεγκόσκα
Αρώματα Βατόμουρο, φράουλα, ελιά, γαρίφαλο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 14-15°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

NEGOSKA CARBONIC 2021 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απολαύστε το μόνο του σαν απεριτίφ ή συνοδέψτε μια πάπια στο φούρνο, κοτόπουλο με γλυκές σάλτσες ή κίτρινα τυριά

Τραγανή πάπια στο φούρνο

  • 1 πάπια με την πέτσα βάρους περίπου 3 κιλών
  • 1 κιλό πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και καλά ξεπλυμένες
  • 4 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 50grλίπος πάπιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα 2 λεμονιών

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220° C . Τρίβουμε με αλάτι ολόκληρη την πάπια και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι μέσα στην κοιλότητα. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά και τις λιώνουμε. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια στο λίπος πάπιας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο στον πουρέ πατάτας και ανακατεύουμε μαζί με το φασκόμηλο, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην κοιλότητα της πάπιας. Βάλτε την πάπια σε ένα ευρύχωρο ταψί σε μεσαία σκάλα του φούρνου. Ψήστε για 30 λεπτά.
  2. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 180 C ή 160 C στον αέρα. Αφήστε την πάπια για ακόμα 2 ½ ώρες στο φούρνο. 
  3. Όταν η πάπια έχει ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 15 λεπτά πριν την κόψουμε. 

Προτείνουμε να τη σερβίρετε με κόκκινο λάχανο και πατάτες φούρνου.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}