Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους και την Πολιτική Cookies. Κλείσιμο

ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι
Λήξη Καλαθιού:

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Νεμέα Grande Reserve 2011 - Κτήμα Χαρλαύτη
Κτήμα Χαρλαύτη

ΝΕΜΕΑ GRANDE RESERVE 2011 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ

  Νεμέα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Δε φανταζόσουν πως μπορεί να υπάρχει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Η Νεμέα Grand Reserve 2011 του Κτήματος Χαρλαύτη είναι μια Νεμέα αλλιώτικη από τις άλλες, με απίστευτη συμπύκνωση και τεράστιο δυναμικό παλαίωσης.

Το οικογενειακό αμπελοτόπι στην Αχλαδιά Νεμέας δίνει τον πολύτιμο και ώριμο καρπό του για ένα Αγιωργίτικο μεγάλης κλάσης. Έπειτα ακολουθεί ωρίμαση για 2 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225lt και μετά ξεκουράζεται για 18 μήνες στη φιάλη. Φτάνει στο ποτήρι πολύπλοκο, ζουμερό και ακαταμάχητο. Το μαγικό χέρι του Πάνου Ζουμπούλη που μεταμορφώνει σε ποίημα ότι αγγίζει είναι καθοριστικό για Νεμέα Grand Reserve 2011. Σίγουρα τώρα είναι απλά ένα τέλειο κρασί αλλά αν του δώσεις λίγο χρόνο ακόμα, 5-6 χρόνια ας πούμε, θα γίνει απλά μοναδικό. 

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το αδιαπέραστο πορφυρό χρώμα του προδιαθέτει για την υψηλή συμπύκνωση του. Ζουμερά κόκκινα και μαύρα φρούτα ντυμένα με ένα πικάντικο, σοκολατένιο μανδύα που εντυπωσιάζουν σε κάθε γουλιά.

Είναι πλούσιο και βελούδινο σαν ρόφημα ζεστής σοκολάτας με δαμάσκηνα και βύσσινα! Μαγεία!

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2011
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Νεμέα
Ποικιλία Αγιωργίτικο
Αρώματα δαμάσκηνο, φράουλα, κεράσι, βιολέτα, ιβίσκος, κόκκινο πιπέρι, κανέλα, βανίλια, καπνός, δέρμα, καφές
Μέγεθος Φιάλης 750 ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 7 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΝΕΜΕΑ GRANDE RESERVE 2011 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απογείωσέ το με ένα μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα κόκκινου κρασιού και μανιτάρια.

Χοιρινές μπριζόλες με μαρμελάδα ντομάτας και τραγανιστό πράσο

 

  • 1/4 φλυτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και 6 επιπλέον κουταλιές της σούπας (για το πράσο)
  • 1 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι, κομμένο σε φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας mirin (ή ξύδι από λευκό κρασί και 1 κουταλιά ζάχαρη)
  • 4 χοιρινές μπριζόλες κόντρα κομμένες (πάχους περίπου 2 εκατοστών)
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πράσο (λευκό μέρος μόνο) καλά πλυμένο

 

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ζεστάνετε 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν διάφανα, περίπου 3 λεπτά.
  2. Προσθέστε τις ντομάτες και το mirin (ή ξύδι από λευκό κρασί και 1 κουταλιά ζάχαρη). Βράστε ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά μέχρι το μείγμα να πιεί τα ζουμιά του και γίνει σχεδόν στεγνό, περίπου 15 λεπτά.
  3. Ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Πασπαλίστε τις μπριζόλες με αλάτι και πιπέρι. Τσιγαρίστε τις μέχρι να ροδίσουν, περίπου 1,5 λεπτά από κάθε πλευρά. Μεταφέρετέ τις σε ένα ταψί στον ήδη προθερμασμένο φούρνο και ψήστε για περίπου 5 λεπτά.
  4. Προσθέστε τις υπόλοιπες 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι. Ψιλοκόψτε το λευκό τμήμα του πράσου. Προσθέστε τα πράσα στο καυτό λάδι και τηγανίστε μέχρι να γίνουν τραγανά.

Συνδυάστε με ένα ωραίο Cabernet Sauvignon ή ένα Merlot και απολαύστε την απόλυτη αρμονία γεύσεων!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}