Όταν ακούς Νεμέα αυτόματα έρχεται στο μυαλό σου το όνομα Παπαϊωάννου. Και όταν σκέφτεσαι Παπαϊωάννου σίγουρα σκέφτεσαι Μικροκλίμα. Το Μικροκλίμα του Παπαϊωάννου είναι ένα από τα κορυφαία Αγιωργίτικα και κάθε χρόνο σαρώνει τα βραβεία σε όλους τους διαγωνισμούς που συμμετέχει.
Το οικογενειακό οινοποιείο στην αρχαία Νεμέα ασχολείται με το Αγιωργίτικο από το 1876 και ήταν από τα πρώτα της περιοχής που ασχολήθηκε με τη βιολογική καλλιέργεια. Το Μικροκλίμα προέρχεται από ένα συγκεκριμένο κομμάτι του αμπελώνα με κλήματα 40 ετών. Το κρασί παλαιώνει για 20 μήνες σε νέα δρύινα βαρέλια και για 18 μήνες στη φιάλη. Οι 3.600 φιάλες του ποτέ μα ποτέ δεν είναι αρκετές αφού είναι ένα από τα αγαπημένα κρασιά όλων των οινόφιλων που συνήθως κρατάνε και παλιές χρονιές στο κελάρι τους.
Πιες το τώρα ή μετά από 8-10 χρόνια.