ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Nerello Mascalese Trisole 2021 Cantine Birgi
Cantine Birgi

NERELLO MASCALESE TRISOLE 2021 CANTINE BIRGI

  Ιταλία / Sicily
€14,90
€11,49
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Κομψότητα και ένταση από τη Σικελία!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αν ψάχνεις το επόμενο κόκκινο κρασί που θα ταιριάξει γάντι με τις Κυριακές και τα ανοιξιάτικα bbq, αυτό είναι το είναι το Trisole Nerello Mascalese 2021 από το οινοποιείο Cantine Birgi. Έχει ζουμερό κόκκινο φρούτο, νότες μπαχαρικών και βοτάνων, μέτριο σώμα και τραγανή οξύτητα και φέρνει μαζί το ταπεραμέντο της Σικελίας και όλο το .  είναι ένα κόκκινο κρασί που προσφέρει μια αυθεντική γεύση της Σικελίας, συνδυάζοντας κομψότητα και ένταση!  ​

Το οινοποιείο Cantine Birgi, δημιουργήθηκε το 1960 κοντά στην πόλη Marsala (Trapani), και στηρίζεται στη φιλοσοφία ανάδειξης των γηγενών ποικιλιών της Σικελίας. Συνεργασία, γνώση, σεβασμός προς τη φύση και πάθος για τη σικελική κληρονομιά αποτελούν τους πυλώνες του οινοποιείου. Οι αμπελώνες καλλιεργούνται με παραδοσιακές τεχνικές, ενώ ο τρύγος γίνεται ακόμη χειρωνακτικά.

Το Nerello Mascalese 2021 ανήκει στη συλλογή Trisole, που θέλει να τονίσει τη δύναμη, τη ζεστασιά και τη ζωή που προσφέρει ο ήλιος στη Σικελία και τη σύνδεσή του με την καλή ωρίμαση των σταφυλιών των αμπελώνων που βρίσκονται στο δυτικό μέρος του νησιού. Στην οινοποίηση χρησιμοποιήθηκαν ανοξείδωτες δεξαμενές, για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του, ενώ η μικρή παραμονή με τις οινολάσπες έδωσε ένταση και ισορροπία.

Το ​Nerello Mascalese 2021 από το οινοποιείο Cantine Birgi, έχει πάρει ήδη τη θέση του δίπλα από όλα τα μεζεδάκια κρεατικών. Δοκίμασέ το τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Εντυπωσιακά αρώματα βύσσινου, κερασιού, φράουλας και βατόμουρου. Φίνες νότες από θυμάρι, πράσινο πιπέρι και μοσχοκάρυδο χαρίζουν έξτρα πολυπλοκότητα.

Στο στόμα είναι ζουμερό, με μέτριο σώμα και τραγανή οξύτητα που προσδίδει έντονη φρεσκάδα.  Αρώματα από λεβάντα, άγρια μούρα και βύσσινο, πλαισιώνονται από νότες βανίλιας, μπαχαριού και μοσχοκάρυδου, σε ένα πολύ απολαυστικό αποτέλεσμα. 

Τα τεχνικά
Χρώμα Kόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Σικελία, Ιταλία
Ποικιλία Nerello Mascalese
Αρώματα Βύσσινο, κεράσι, φράουλα, βατόμουρο, θυμάρι, πράσινο πιπέρι,μοσχοκάρυδο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 11°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

NERELLO MASCALESE TRISOLE 2021 CANTINE BIRGI

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με λουκάνικα στα κάρβουνα, burger με BBQ sauce, ιταλικά αλλαντικά και παλαιωμένα κίτρινα τυριά ​

Ανοιχτό burger με κοτόπουλο και chorizo

  • 4 στήθη κοτόπουλου
  • 4 κουταλιές του γλυκού ρίγανη
  • 2 κουταλιές του γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • 3 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
  • 4 φέτες chorizo ή άλλο πικάντικο λουκάνικο
  • 2 φέτες τσιαπάτα, ελαφρά ψημένες
  • 1 χούφτα φύλλα ρόκας

για τη σως μαγιονέζας

  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light
  • 2 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι (κατά προτίμηση 2% λιπαρά)
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 2 κλωναράκια κόλιανδρο για το σερβίρισμα

 

Ισιώστε τα στήθη κοτόπουλου ελαφρώς με τα χέρια σας ή τον πλάστη. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ με τη ρίγανη, την πάπρικα και το ηλιέλαιο. Γυρίστε τα ώστε να καλυφθούν πλήρως και αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία, και ψήστε τα στήθη κοτόπουλου για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ψηθεί καλά. Αφαιρέστε το κοτόπουλο και κρατήστε το ζεστό, ενώ στη θέση του θα βάλετε το chorizo ​ή το πικάντικο λουκάνικο ​για ένα λεπτό ή δύο σε κάθε πλευρά.

Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι με το λιωμένο σκόρδο. Απλώστε πάνω στην τσιαπάτα και καλύψτε με μερικά φύλλα ρόκας. Προσθέστε πάνω τους τα στήθη κοτόπουλου και τις φέτες chorizo ​​και γαρνίρετε με ένα κλαδάκι κόλιανδρο.

Σερβίρετε με τα πικάντικες πατάτες και λίγη από τη σως μαγιονέζας στο πλάι. 

Συνδυασμός με κρασί

Το κοτόπουλο ψημένο στο τηγάνι ή στα κάρβουνα θέλει δίπλα του ένα λευκό κρασί με έντονο χαρακτήρα. Το chorizo και το σκόρδο στη σως ενισχύουν την ανάγκη για πέρασμα του κρασιού από βαρέλι προκειμένου να  μην χαθεί δίπλα στις έντονες γεύσεις του πιάτου. Εναλλακτικά ένα σχετικά ελαφρύ αρωματικό κόκκινο με φρουτώδη χαρακτήρα θα αποτελούσε καλό συνδυασμό.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}