ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Coonawara Cabernet Sauvignon 2019 - Petaluma
Petaluma

COONAWARA CABERNET SAUVIGNON 2019 - PETALUMA

  Αυστραλία / Coonawarra
€26,60
€23,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Aσύλληπτη συμπύκνωσή!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Coonawara Cabernet Sauvignon - Petaluma, τώρα θα σκέφτεσαι πως κάτι σου θυμίζει και θα σου πούμε εμείς τι… τον σπουδαίο οραματιστή του Αυστραλιανού κρασιού, Brian Croser «πατέρα» των Petaluma Yellow και White Label! Των πιο φημισμένων και premium κρασιών της Νότιας Αυστραλίας!

Για τον Αυστραλιανό ιδιοκτήτη του οινοποιού Petaluma, ήταν πολύ εύκολο να εντοπίσει τα καλύτερα σημεία για τους αμπελώνες που θα του έδιναν extra premium κρασιά. Όπως λένε, ο Brian Croser, έχει το χάρισμα να βλέπει δυνατότητες, εκεί που οι υπόλοιποι δεν βλέπουν τίποτα! Αφού ίδρυσε το οινοποιείο Petaluma το 1976, έγινε ο πρώτος που φύτεψε αμπέλια στην κοιλάδα Piccadilly, στους λόφους Adelaide, όπου παράγονται κάποια από τα premium Riesling της Αυστραλίας! Και αυτό είναι ένα μόνο από τα επιτεύγματά του, αφού αποτέλεσε αρωγό στη διαμόρφωση της οινικής βιομηχανίας της χώρας!

Το Coonawara Cabernet Sauvignon - Petaluma, καλλιεργείται στην πιο διάσημη κοιλάδα της Νότιας Αυστραλίας, για το υψηλής ποιότητας Cabernet Sauvignon, την Coonawara. Η περιοχή επηρεάζεται από τα κρύα ωκεάνια ρεύματα που την “διαπερνούν” καθημερινά, δημιουργώντας εξαιρετικές συνθήκες για την καλλιέργεια του αμπελιού. Αυτό το Cabernet προέρχεται από τον καλύτερο αμπελώνα της Coonawara με κόκκινο έδαφος (terra rossa), που απορροφά και διατηρεί τη θερμότητα του ηλίου, προσφέροντας στα σταφύλια άριστη ωρίμανση!

Η ασύλληπτη συμπύκνωσή του λοιπόν, είναι έξτρα δικαιολογημένη!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο χρώμα είναι έντονο ρουμπινί. Η μύτη έχει ωραία ένταση με φρουτώδη, ζουμερό και ιδιαίτερα φρέσκο βοτανικό χαρακτήρα, που εκφράζεται κυρίως με την μορφή μέντας και ευκαλύπτου. Τα μαύρα μούρα, τα φύλλα μουριάς και τα φρούτα του δάσους είναι ξεκάθαρα.

Στο στόμα υπερτερεί ο βοτανικός χαρακτήρας. Είναι μέτριου όγκου με υψηλές βελούδινες τανίνες, καλή οξύτητα, ενώ στο σύνολο είναι πολύ δυναμικό, συμπυκνωμένο και απόλυτα ισορροπημένο. Η επίγευση είναι μακρά και φρουτώδης.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Coonawarra, Αυστραλία
Ποικιλία Cabernet Sauvignon
Αρώματα Μέντα, ευκάλυπτος, μαύρα μούρα, φύλλα μουριάς, φρούτα του δάσους
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 16 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 18°C
Παλαίωση 8 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

COONAWARA CABERNET SAUVIGNON 2019 - PETALUMA

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με αρνίσια παιδάκια στα κάρβουνα, μοσχαράκι ραγού με παπαρδέλες, rid eye

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}