ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Phelloe Nature 2017 - Οινοποιείο Τετράμυθος
€25,00
21.40
€21,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Εξασφαλίσαμε λίγες από τις ελάχιστες φιάλες και θα εξελιχθούν υπέροχα (αν καταφέρεις και κρατήσεις κάποιες)!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Ok, εξασφαλίσαμε λίγες από τις ελάχιστες φιάλες της Phelloe Nature του Οινοποιείου Τετράμυθος! Η Phelloe Nature είναι ένα εντυπωσιακό, φυσικό, κόκκινο κρασί που καταφέρνει και συνδυάζει αρμονικά τις 3 μεγάλες, ερυθρές ποικιλίες της Πελοποννήσου!

Το blend του Phelloe Nature Οινοποιείο Τετράμυθος αποτελείται από 50% Μαυροδάφνη, 25% Μαύρο Καλαβρυτινό και 25% Αγιωργίτικο. Τα σταφύλια προέρχονται από παλιά αμπέλια (το 30% προφυλλοξηρικά) στην ορεινή Αιγιαλεία, στην περιοχή Σελλιάνα Αχαΐας (αρχαία Φελλόη). Ο μικροσκοπικός αμπελώνας των τριών στρεμμάτων όχι μόνο καλλιεργείται βιολογικά, αλλά δεν έχει ψεκαστεί ΠΟΤΕ με φυτοφάρμακα ή συνθετικά λιπάσματα! Το τέλειο φρούτο συλλέγεται την κατάλληλη στιγμή και ζυμώνει με γηγενείς ζύμες, σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές. Το κρασί ωριμάζει για περίπου 24 μήνες σε παλιά δρύινα βαρέλια και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, χωρίς προσθήκη θειωδών ή άλλων πρόσθετων.

«Αυτό το κρασί έχει όλα τα φόντα και την ισορροπία να εξελιχθεί και να παλαιώσει υπέροχα, αν καταφέρεις να αντισταθείς και να το κρατήσεις!» όπως λέει και η Master of Wine, Julia Harding. Ξέρει τι λέει...

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Έχει βαθύ πορφυρό χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα φρέσκων κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως κεράσι, δαμάσκηνο, βύσσινο και μύρτιλο. Νότες βανίλιας, δάφνης, κανέλας και μωβ λουλουδιών συμπληρώνουν το πολύπλοκο σύνολο. Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, δροσιστική οξύτητα και μέτριες (+) τανίνες. Μαρμελάδα φραμπουάζ, βύσσινο και φραγκοστάφυλο μπλέκονται με νότες γλυκόριζας, ιωδίου, βιολέτας και σοκολάτας.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Αιγιαλεία
Ποικιλία Μαυροδάφνη, Μαύρο Καλαβρυτινό, Αγιωργίτικο
Αρώματα Κεράσι, δαμάσκηνο, μύρτιλο, βανίλια, δάφνη, κανέλα, μωβ λουλούδια, μαρμελάδα φραμπουάζ, βύσσινο, φραγκοστάφυλο, γλυκόριζα, ιώδιο, βιολέτα, σοκολάτα.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 24 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 4 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

PHELLOE NATURE 2017 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μακαρόνια με κιμά, χοιρινό με δαμάσκηνα ή ένα φιλέτο πάπιας με σάλτσα κόκκινων φρούτων.

Σιγομαγειρεμένο μοσχάρι κατσαρόλας με καπνιστή πάπρικα και μανιτάρια

600 gr. μοσχάρι για κατσαρόλα (ελιά ή ποντίκι)
300 gr. μανιτάρια λευκά
20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο καρότο
800 ml. ζεστό νερό
100 ml. χυμό ντομάτας
30 ml. ελαιόλαδο
20 ml. βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1½ κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά καπνιστή
1 δαφνόφυλλο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. σπιτικές χυλοπίτες ή ταλιατέλες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Θαλασσινό αλάτι
Φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό για το σερβίρισμα

Κόβουμε το πράσο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα καρότα σε παρόμοια κομμάτια. Βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε καυτό νερό για να μαλακώσουν.

Στεγνώνουμε καλά το μοσχάρι με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πασπαλίζουμε με τις 2 κουταλιές τις σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε για να πάει παντού. Σωτάρουμε το μοσχάρι σε ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα.
Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε τα λαχανικά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Εκεί προσθέτουμε την πάπρικα, το δαφνόφυλο, τη ζάχαρη και το πιπέρι.

Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις έχει ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό των μανιταριών. Σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες ελέγχοντας προς το τέλος τα υγρά.

Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες, τα πασπαλίζουμε με 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι και τα σωτάρουμε με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις χυλοπίτες στην κατσαρόλα. Τσεκάρουμε τα υγρά και αν χρειάζεται, προσθέτουμε 150ml ζεστό νερό.Αλατίζουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό.

Σημειώσεις 
– Αν αποφεύγουμε το κρέας μπορούμε να φτιάξουμε το φαγητό μόνο με μανιτάρια μικρά λευκά κομμένα στη μέση
– Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ζυμαρικά τα παραλείπουμε, αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε χυλοπίτες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και noodles
– Ελέγχουμε τα υγρά του φαγητού φροντίζοντας στο τέλος να έχει αρκετή παχύρευστη σάλτσα
– Αν δεν έχουμε αποξηραμένα μανιτάρια χρησιμοποιούμε ζωμό λαχανικών

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}