ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Pinot Noir 2017 - The Paring
The Paring

PINOT NOIR 2017 - THE PARING

  Αμερική / California
€49,10
€42,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Πολύπλοκο κσι έτοιμο να σε κατακτήσει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To The Paring Pinot Noir 2017 είναι ένα Pinot που προορίζεται για να το απολαύσεις άμεσα χωρίς να θυσιάζει τίποτα από πολυπλοκότητα και το δυναμικό παλαίωσής του. Ζουμερό κόκκινο φρούτο και μεταξένιες τανίνες θα σε κάνουν να το αγαπήσεις από την πρώτη γουλιά.

Το οινοποιείο The Paring βρίσκεται στην κοιλάδα Santa Ynez και συγγενεύει με το οινοποιείο Jonata. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από το The Paring είναι οι ίδιοι που βρίσκονται πίσω από το Jonata και το Hilt. Με την ίδια εμμονή στην τελειότητα και την ποιότητα μεταχειρίζονται τα νεαρά αμπέλια, τα σταφύλια των οποίων μπαίνουν στο The Paring. Ο σκοπός του The Paring είναι να προσφέρει ποιοτικά και εκφραστικά κρασιά, με έμφαση στο κλασσικό στυλ της Καλιφόρνια και την προσιτή πολυτέλεια.

Tα σταφύλια για το The Paring Pinot Noir προέρχονται από ιδιόκτητους αμπελώνες στη Ballard Canyon & Santa Rita Hills. Το κρασί παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (το 35% καινούργια) για 11 μήνες. Έπειτα εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και έτοιμο να σε κατακτήσει.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

To The Paring Pinot Noir 2017 έχει μέτριο ρουμπινί χρώμα και έντονα αρώματα μαρμελάδας κερασιού, αποξηραμένου δαμάσκηνου, φράουλας, βύσσινου, κέδρου, βανίλιας, δέρματος, πιπεριού και τσαγιού.

Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, ισορροπημένη οξύτητα και μαλακές τανίνες. Το ώριμο φρούτο μπλέκεται με νότες μπαχαρικών, καπνού και βοτάνων.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 13.4 %
Προέλευση Καλιφόρνια, Αμερική
Ποικιλία Pinot Noir
Αρώματα μαρμελάδα κεράσι, αποξηραμένο δαμάσκηνο, φράουλα, βύσσινο, κέδρος, βανίλια, δέρμα, πιπέρι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 11 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 15°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

PINOT NOIR 2017 - THE PARING

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Εξαιρετικός συνδυασμός με μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα κόκκινου κρασιού, ριζότο μανιταριών, χταπόδι κρασάτο με φάβα αρωματισμένη με τρούφα

Σιγομαγειρεμένο μοσχάρι κατσαρόλας με καπνιστή πάπρικα και μανιτάρια

600 gr. μοσχάρι για κατσαρόλα (ελιά ή ποντίκι)
300 gr. μανιτάρια λευκά
20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο καρότο
800 ml. ζεστό νερό
100 ml. χυμό ντομάτας
30 ml. ελαιόλαδο
20 ml. βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1½ κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά καπνιστή
1 δαφνόφυλλο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. σπιτικές χυλοπίτες ή ταλιατέλες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Θαλασσινό αλάτι
Φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό για το σερβίρισμα

Κόβουμε το πράσο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα καρότα σε παρόμοια κομμάτια. Βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε καυτό νερό για να μαλακώσουν.

Στεγνώνουμε καλά το μοσχάρι με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πασπαλίζουμε με τις 2 κουταλιές τις σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε για να πάει παντού. Σωτάρουμε το μοσχάρι σε ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα.
Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε τα λαχανικά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Εκεί προσθέτουμε την πάπρικα, το δαφνόφυλο, τη ζάχαρη και το πιπέρι.

Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις έχει ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό των μανιταριών. Σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες ελέγχοντας προς το τέλος τα υγρά.

Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες, τα πασπαλίζουμε με 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι και τα σωτάρουμε με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις χυλοπίτες στην κατσαρόλα. Τσεκάρουμε τα υγρά και αν χρειάζεται, προσθέτουμε 150ml ζεστό νερό.Αλατίζουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό.

Σημειώσεις 
– Αν αποφεύγουμε το κρέας μπορούμε να φτιάξουμε το φαγητό μόνο με μανιτάρια μικρά λευκά κομμένα στη μέση
– Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ζυμαρικά τα παραλείπουμε, αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε χυλοπίτες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και noodles
– Ελέγχουμε τα υγρά του φαγητού φροντίζοντας στο τέλος να έχει αρκετή παχύρευστη σάλτσα
– Αν δεν έχουμε αποξηραμένα μανιτάρια χρησιμοποιούμε ζωμό λαχανικών

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}