ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Pinot Noir Vanguard 2015 - The Hilt Estate
The Hilt Estate

PINOT NOIR VANGUARD 2015 - THE HILT ESTATE

  Αμερική / California
€106,40
€92,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

94 pts από τον Jeb Dunnuck, από Wine Enthusiast & Robert Parker's Wine Advocate!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To The Hilt Vanguard Pinot Noir 2015 είναι ένα συγκλονιστικό Pinot Noir από την prestigious και ταχύτατα ανερχόμενη περιοχή Sta. Rita Hills, στην κοιλάδα Santa Ynez. H χρονιά του 2015 έχει πάρει 94 pts από τον Jeb Dunnuck, από το Wine Enthusiast και από το Wine Advocate του Robert Parker!

Το οινοποιείο The Hilt ανήκει στη γνωστή οικογένεια που βρίσκεται πίσω από το μυθικό Screaming Eagle και το Jonata. Τα αμπέλια τους είναι μοιρασμένα σε τρία διαφορετικά αμπελοτόπια, τα Bentrock, Radian, και Puerta del Ma αλλά δουλεύουν στενά και με κάποιους συνεργαζόμενους αμπελουργούς της περιοχής. Όπως λέει ο οινοποιός Matt Dees, τα αμπελοτόπια αυτά είναι τα χειρότερα για τον αμπελουργό αλλά τα καλύτερα για τον οινοποιείο γιατί οι δυνατοί άνεμοι, το ωκεάνιο κλίμα και τα άγονα εδάφη σκληραγωγούν το αμπέλι και δίνουν εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις.

Για το The Hilt Vanguard Pinot Noir 2015, τα σταφύλια προέρχονται από τα αμπελοτόπια Bentrock, Radian, Sanford και Benedict, ηλικίας 8-44 ετών. Το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, το 35% καινούργια, για τουλάχιστον 12 μήνες.

Πολύπλοκο και ζουμερό, αυτό το Pinot Noir θα σε εντυπωσιάσει.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

To The Hilt Vanguard Pinot Noir 2015 έχει μέτριο ρουμπινί χρώμα και έντονα αρώματα μαύρου μούρου, δαμάσκηνου, κερασιού, κράνου, ροδιού, γλυκόριζας, κανέλας, αποξηραμένων λουλουδιών και βοτάνων. Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, μέτριες τανίνες και αναζωογονητική οξύτητα. Ζουμερό κεράσι, δαμάσκηνο, μαρμελάδα σμέουρο, αποξηραμένο κράνο και cassis μπλέκονται με νότες μπέικον, λεβάντας, τσαγιού και ευκάλυπτου.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2015
Αλκοόλ 14,1%
Προέλευση California, Αμερική
Ποικιλία Pinot Noir
Αρώματα Μαύρο μούρο, δαμάσκηνο, κεράσι, κράνο, ρόδι, γλυκόριζα, κανέλα, αποξηραμένα λουλούδια, μαρμελάδα σμέουρο, cassis, δέρμα, λεβάντα, τσάι, ευκάλυπτος.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

PINOT NOIR VANGUARD 2015 - THE HILT ESTATE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυασέ το με χοιρινά παϊδάκια με jicama bbq sauce, πάπια πεκίνου με hoisin sauce, burger με καραμελωμένα κρεμμύδια και blue cheese ή μια porterhouse.

Αρνάκι φιλέτο με κόλιανδρο και σαλάτα κους κους

Για το αρνάκι

1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο τριμένο
• 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
• 3 κουταλιες της σούπας ελαιόλαδο
• 900g αρνί φιλέτο λαιμο

Για τη σαλάτα
• 200g κους κους
• 2 κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές λωρίδες
• 200g (7 ουγκιά) μικτές ντομάτες, ψιλοκομμένες
• 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
• 2 λεμόνια, χυμό, συν 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού, και φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα

 

  1. Αναμίξτε το κόλιανδρο, την πάπρικα και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αλοίψτε το αρνί και το αφήστε το να μαριναριστεί για 30 λεπτά. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C. Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι σε ένα τηγάνι και ροδίστε το αρνί από όλες τις πλευρές. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά. Τα τελευταία 3 λεπτά αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο.
  2. Βράζετε 200 ml νερό σε ένα σκεύος. Το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το κους κους σε αναλογία περίπου 1 προς 1. Το αφήνετε 5' να φουσκώσει και να μαλακώσει και είναι έτοιμο. Αφήστε να κρυώσει ελαφρά στη συνέχεια προσθέστε τα κολοκυθάκια, τις ντομάτες, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Δοκιμάστε και προσθέστε λεμόνι ή πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για να σερβίρετε, κόψτε το αρνί σε φέτες και σερβίρετε με τη σαλάτα κους κους και φέτες λεμόνι

Συνδυασμός με κρασί

Το αρνάκι είναι ένα κρέας που αγαπάει το κρασί και είναι κρίμα να μην συνδυάζεται με κόκκινα κρασιά πλούσια και τανικά. Το ιδανικό κρασί για αυτό το πιάτο πρέπει να έχει έντονα αρώματα με μέτρια επιροή του βαρελιού και μια νύξη φυτικών ή βοτανικών χαρακτηριστικών που θα ταιριάξει με το κόλιανδρο. Οι μέτριες τανίνες θα καθαρίσουν το στόμα προετοιμάζοντάς το για την επόμενη λαχταριστή μπουκιά.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}