ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Field Blend Red 2022 - Bendito Destino
Bendito Destino

FIELD BLEND RED 2022 - BENDITO DESTINO

  Ισπανία
€84,60
€73,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ευλογημένη μοίρα δια χειρός Terry Kandylis!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Field Blend Red 2022 από Bendito Destino είναι ένα φίνο και ζουμερό κόκκινο κρασί, δια χειρός Terry Κανδύλη και από γηραιά αμπέλια στην Ribera del Duero. Μπερδεύτηκες; Βάλε μια φιάλη στο καλάθι σου για να προλάβεις γιατί οι φιάλες είναι ελάχιστες και διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις για τη κρασάρα μιλάμε.

Στην καρδιά της Ribera del Duero, εκεί όπου τα παλιά αμπέλια παλεύουν με τον χρόνο και το ξηρό, ζεστό κλίμα, γεννήθηκε το Bendito Destino που μεταφράζεται ως «Ευλογημένη Μοίρα» . Πως; Το 2020, ο βραβευμένος sommelier Terry Kandylis (που είναι μεν από τη Χαλκίδα αλλά ζει και εργάζεται στο Λονδίνο), καθ’ οδόν για τα Κανάρια Νησιά, έκανε μια στάση που έμελλε να αλλάξει τη ζωή του. Στο χωριό Canalejas de Peñafiel, ανάμεσα σε εγκαταλελειμμένα αμπέλια ηλικίας άνω των 100 ετών, σε υψόμετρο 925 μέτρων, είδε την ευκαιρία να κάνει όχι μόνο το δικό του κρασί (εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές που είχε μελετήσει από οινοποιούς που θαυμάζει) αλλά και να τιμήσει αυτά τα ηλικιωμένα αμπελάκια. Με τη βοήθεια του Secundino, του γηραιότερου αμπελουργού του χωριού, άρχισε να φττιάχνει ένα μωσαϊκό από παλιούς αμπελώνες – ζωντανά απομεινάρια της ισπανικής οινικής κληρονομιάς.

Το Field Blend Red από Bendito Destino είναι η ψυχή αυτού του project. Δημιουργείται από έως και επτά γηγενείς ποικιλίες, όπως Tempranillo, Garnacha, Bobal, αλλά και λευκές ποικιλίες όπως Albillo, Pirulés και Alarije, οι οποίες μαζεύονται με το χέρι και οινοποιούνται μαζί, όπως γινόταν παλιά. Κάθε αμπελοτόπι οινοποιείται ξεχωριστά, με γηγενείς ζύμες, σε ανοιχτές δεξαμενές και μερική χρήση ολόκληρων τσαμπιών (20–30%), ώστε να υπογραμμιστεί τόσο το φρούτο όσο και το terroir. Το κρασί ωριμάζει για αρκετούς μήνες τόσο σε μεγάλα δρύινα βαρέλια François Frères και Taransaud όσο και σε τσιμεντένιες δεξαμενές.

Με μόλις 3.800 φιάλες παραγωγής, κάθε γουλιά είναι ένα σπάνιο παράθυρο σε έναν κόσμο που κινδυνεύει να χαθεί.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι, το Field Blend Red από Bendito Destino αποκαλύπτει έναν χαρακτήρα έντασης και κομψότητας.

Αρώματα από άγρια μούρα, αποξηραμένα βότανα και βιολέτες μπλέκονται με νότες γης, μπαχαρικών και μαύρης σοκολάτας.

Στο στόμα, είναι εκφραστικό, με πυκνό φρούτο, καλοδουλεμένες ταννίνες, ορυκτότητα και μια φρεσκάδα που μαρτυρά τη σπουδαιότητα τόσο του μικροκλίματος όσο και της ηλικίας των αμπελιών.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2022
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Castilla y León, Ισπανία
Ποικιλία Tempranillo, Garnacha, Bobal, Albillo, Pirulés, Alarije
Αρώματα άγρια μούρα, αποξηραμένα βότανα, βιολέτες, νότες γης, μπαχαρικά, μαύρη σοκολάτα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 14 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 15–18 °C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

FIELD BLEND RED 2022 - BENDITO DESTINO

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με μάγουλα μοσχαρίσια braise σε κόκκινο κρασί, αρνάκι στο φούρνο με μυρωδικά και πατάτες και παλαιωμένα τυριά.

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}