ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
47k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Red Blend 2014 - The Paring
€39,60
€33,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα ρωμαλέο και πολυδιάστατο κρασί που πρέπει να δοκιμάσεις!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To The Paring Red Blend 2014 είναι ένα πληθωρικό κόκκινο κρασί που συνδυάζει τον έντονο, πικάντικο χαρακτήρα του βαρελιού, με το πλούσιο, ώριμο φρούτο. Αν αγαπάς τα ρωμαλέα κόκκινα κρασιά, με πολυδιάστατο χαρακτήρα και γεμάτο σώμα, τότε αυτό το κρασί πρέπει να το δοκιμάσεις.

Το οινοποιείο The Paring βρίσκεται στην κοιλάδα Santa Ynez και φυσικά συγγενεύει με το οινοποιείο Jonata. Επί της ουσίας, όσα αμπέλια είναι ακόμα νεαρά ή το φρούτο τους δε ταιριάζει στο στυλ των κρασιών του Jonata ή του The Hilt μπαίνουν στο The Paring. Ο σκοπός του The Paring είναι να προσφέρει ποιοτικά και εκφραστικά κρασιά, με έμφαση στο terroir και το κλασσικό στυλ της Καλιφόρνια.

To The Paring Red Blend 2014 αποτελείται από 50% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 20% Cabernet Franc και 10% Petit Verdot. Το κρασί παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (το 55% καινούργια) για 22 μήνες. Έπειτα εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και προορίζεται για μακρά παλαίωση.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

To The Paring Red Blend 2014 έχει βαθύ ρουμπινί χρώμα και έντονα αρώματα μαρμελάδας κερασιού, αποξηραμένου δαμάσκηνου, μαύρου μούρου, σύκου, καπνού, κέδρου, βανίλιας, δέρματος, πιπεριού και σοκολάτας.

Στο στόμα έχει πλούσιο σώμα, ισορροπημένη οξύτητα και μέτριες τανίνες. Το πυκνό μαύρο φρούτο μπλέκεται με νότες μπαχαρικών, καπνού, ευκαλύπτου, κακάο και μπέικον.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2014
Αλκοόλ 14.4 %
Προέλευση Καλιφόρνια, Αμερική
Ποικιλία Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot
Αρώματα μαρμελάδα κεράσι, αποξηραμένο δαμάσκηνο, μαύρα μούρα, σύκο, καπνός, κέδρος, βανίλια, δέρμα, πιπέρι, σοκολάτα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 22 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 8 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

RED BLEND 2014 - THE PARING

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Εξαιρετικός συνδυασμός με burger, καπνιστό μοσχαρίσιο στήθος σε κρούστα μπαχαρικών, χοιρινή πανσέτα με σάλτσα bbq

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}