ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
5 + 1 Romeo & Juliet Ερυθρό 2016 - Κτήμα Γκόφα
Κτήμα Γκόφα

5 + 1 ROMEO & JULIET ΕΡΥΘΡΟ 2016 - ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ

  Ελλάδα / Νεμέα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Το απόλυτο κρασί για BBQ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Romeo & Juliet ερυθρό, το απόλυτα ρομαντικό ζευγάρι ξαναχτυπά προκαλώντας μεγάλες συγκινήσεις! Ο Κωνσταντίνος Γκόφας αποφάσισε να παντρέψει ακόμα δυο αντισυμβατικές ποικιλίες, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο και το αποτέλεσμα είναι τόσο πετυχημένο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως δεν το έχουν σκεφτεί στο Bordeaux!

Στον ρόλο του Ρωμαίου, το στιβαρό Cabernet Sauvignon ενώ την Ιουλιέτα το βελούδινο Αγιωργίτικο. Τα σταφύλια προέρχονται από τον ιδιόκτητο αμπελώνα του Κτήματος Γκόφα στο Κούτσι, το πιο ξακουστό «Grand Cru» αμπελοτόπι της Νεμέας. Η επιλογή ήταν τραγικά αυστηρή ακόμη και σε μια καλή χρονιά όπως αυτή του 2016. Άρα η πρώτη ύλη ήταν απίθανη. Η τελική αναλογία μετά από δοκιμές είναι 70%-30%, με το Cabernet Sauvignon να κρατάει τα σκήπτρα. Η εκχύλιση κράτησε 20 μέρες και το ζευγάρι έμεινε 24 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια barriques. Πιθανόν να σου ακούγονται πολλοί, η αλήθεια είναι όμως πως ο Γκόφας είναι πραγματικός καλλιτέχνης στον χειρισμό του βαρελιού, φροντίζοντας για την ιδανική ισορροπία ξύλου-φρούτου. Επιπλέον τέτοια συμπύκνωση φρούτου, δύσκολα επισκιάζεται!

Το αποτέλεσμα είναι ένα ερυθρό κρασί φοβερής δομής και πολυπλοκότητας, με τις δυο ποικιλίες να δένουν αρμονικά και το βαρέλι να χαρίζει έξτρα πόντους.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Βαθύ πορφυρό, συμπαγές στο ποτήρι.

Μύτη μέτριας (+) έντασης με κυρίαρχα αρώματα μαύρου κερασιού, μούρου, καπνού και λίγες ζωικές νύξεις δέρματος. Θέλει τον χρόνο του αλλά αξίζει την αναμονή. Όσο το αφήνεις στο ποτήρι ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα και την πολυπλοκότητά του. Νότες μπαχαριού, πιπεριού, κανέλας, γαρύφαλλου, μαρμελάδας φράουλα, σοκολάτας και τσαγιού κάνουν την εμφάνισή τους σταδιακά.

Στο στόμα είναι γεμάτο, με στιβαρές αλλά καλοδουλεμένες τανίνες και μέτρια οξύτητα. Έχει έντονα αρώματα μαρμελάδας κερασιού και βατόμουρου αλλά και αποξηραμένου δαμάσκηνου. Η μπαχαρένια αίσθηση από κανέλα, πιπέρι και μοσχοκάρυδο δίνει πικάντικο χαρακτήρα. Νύξεις πικρής σοκολάτας και καφέ κάνουν το τελείωμα ευχάριστο και με μεγάλη διάρκεια.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2016
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Νεμέα
Ποικιλία Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο
Αρώματα Μαύρο κεράσι, μούρο, καπνός, δέρμα, μπαχάρι, πιπέρι, κανέλα, γαρύφαλλο, μαρμελάδα φράουλα, σοκολάτα, τσάι.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 24 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 8 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

5 + 1 ROMEO & JULIET ΕΡΥΘΡΟ 2016 - ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μοσχαρίσιες μπριζόλες στα κάρβουνα, λουκάνικα και παλαιωμένα κίτρινα τυριά.

Χοιρινά κεμπάπ



500 γρ χοιρινό κιμά
1 φλιτζάνι ή 60 γρ. Γαλέτα
1 κρεμμύδι κομμένο φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κουτ σούπας ρίγανη ψιλοκομμένη
1 κουτ σούπας κύμινο, τιμμένο
½ κουτ τσίλι σε σκόνη
1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο

 

Αναμίξτε το κρέας, την γαλέτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη, το κύμινο, τη σκόνη τσίλι και το αυγό. Πλάστε 16 κεφτεδάκια. Περάστε 4 κεφτεδάκια σε κάθε καλαμάκι που έχετε αλείψει με λίγο λάδι. Ψήστε τα σε μέτριο φούρνο που έχετε προθερμάνει ή σε κάρβουνα (χρειάζονται μεταλλικά καλαμάκια).

Σερβίρετε τα σουβλάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}