ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Route 111 2021 - Οινοποιείο Τρουπή
Οινοποιείο Τρουπή

ROUTE 111 2021 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΟΥΠΗ

  Ελλάδα
€21,30
€18,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Οι ελάχιστες φιάλες του εξαφανίζονται αστραπιαία!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Το Route 111 από το Οινοποιείο Τρουπή είναι ένα κομψό κόκκινο κρασί, από τις μεγάλες κόκκινες ποικιλίες της Πελοποννήσου. Το κομμάτι της Εθνικής οδού, που συνδέει τη Νεμέα με την Αιγιαλεία, έδωσε το όνομά του στο νέο κόκκινο κρασί του Οινοποιείου Τρουπή, αλλά και την έμπνευση να συνδυάσει το Αγιωργίτικο της Νεμέας με τη Μαυροδάφνη της Αιγιαλείας. Το αποτέλεσμα είναι απλά εκρηκτικό!

Το Οινοποιείο Τρουπή το γνωρίσαμε για τα υπέροχα Μοσχοφίλερά του, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάνουν απίθανη δουλειά και στα ερυθρά, με τρανή απόδειξη το Route 111. Το Αγιωργίτικο και η Μαυροδάφνη καλλιεργούνται σε υψόμετρο 640 μέτρων, γεγονός που συντελεί στην τραγανή οξύτητα και τη φρεσκάδα του κρασιού. Οι δυο ποικιλίες αλληλοσυμπληρώνονται και συνθέτουν ένα κρασί με έντονο βοτανικό και ανθικό χαρακτήρα, αλλά και πλούσιο κόκκινο και μαύρο φρούτο. Το άγγιγμα του βαρελιού (6 μήνες σε χρησιμοποιημένα δρύινα βαρέλια), είναι τόσο όσο χρειάζεται για να ενισχύσει την πολυπλοκότητα του ήδη εντυπωσιακού blend. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και χωρίς καμία άλλη παρέμβαση. (Αξίζει να σου πούμε πως λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του έχει ήδη καταφέρει να μπει στα καλύτερα ελληνικά κρασιά!)

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή
To Route 111 από το Οινοποιείο Τρουπή έχει μέτριο πορφυρό χρώμα και μύτη εντυπωσιακή, με πολυπλοκότητα που καθηλώνει. Βιολέτα, λεβάντα, δάφνη, μαντζουράνα, βύσσινο, μύρτιλο, φραγκοστάφυλο, βανίλια, κανέλα, τσάι και πικρή σοκολάτα.

Νόστιμο και εκφραστικό στόμα με μέτριο σώμα, μεταξένιες τανίνες και δροσιστική οξύτητα. Πλούσιο, ζουμερό φρούτο, φινετσάτες νότες βοτάνων και μωβ λουλουδιών συνδυάζονται με νύξεις σοκολάτας, τσαγιού, κανέλας και μοσχοκάρυδου.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Μαντινεία
Ποικιλία Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη
Αρώματα Βιολέτα, λεβάντα, δάφνη, μαντζουράνα, βύσσινο, μύρτιλο, φραγκοστάφυλο, βανίλια, κανέλα, τσάι, πικρή σοκολάτα.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 6 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 15ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ROUTE 111 2021 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΟΥΠΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ένα φιλέτο πάπιας με σάλτσα κόκκινων φρούτων, χοιρινές σπαλομπριζόλες με μυρωδικά ή μακαρόνια με κεφτεδάκια και κόκκινη σάλτσα.

Κεφτεδάκια φούρνου γεμιστά με ταλαγάνι

Για τα κεφτεδάκια 
500 γρ. κιμά ανάμεικτο
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
300 γρ. τυρί ταλαγάνι
–3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
–100 ml. γάλα
–1 μεγάλο αυγό
–50 ml. ελαιόλαδο
–1 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά πάπρικα
–2-3 κλωναράκια μαϊντανό
–1 κουταλιά της σούπας
 μυρωδικά 
–Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
–Αλάτι

Για την σάλτσα ντομάτας
200 ml. χυμό ντομάτας
250 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα
1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
20 ml. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C και ξεκινάμε να ετοιμάζουμε τα κεφτεδάκια. Βάζουμε το ψωμί σε ένα μπωλ και το περιχύνουμε με το γάλα.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το σκόρδο και τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε στον κιμά. Ρίχνουμε στον κιμά τις 2 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο, το κόκκινο πιπέρι, το αυγό, αλάτι και το μουλιασμένο ψωμί, στυμμένο καλά.

Ζυμώνουμε τον κιμά και πλάθουμε μεγάλους κεφτέδες, τους οποίους γεμίζουμε με το ταλαγάνι, το οποίο έχουμε κόψει σε κύβους.
Τοποθετούμε τους κεφτέδες σε αντικολλητικό σκεύος, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200ο C.

Όσο ψήνονται οι κεφτέδες ετοιμάζουμε την σάλτσα ντομάτας.
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε το ξύδι, τη ζάχαρη, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει 2-3 βράσεις.

Περιχύνουμε τα κεφτεδάκια με τη σάλτσα, προσθέτουμε όσο ταλαγάνι μας έχει περισσέψει κομμένο σε κύβους και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά ακόμη.
Σερβίρουμε τα καυτά κεφτεδάκια με ταλαγάνι και σάλτσα ντομάτας, με τραγανές πατάτες!

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα αντίστοιχα τυριά όπως φορμαέλα Παρνασσού ή Μαστέλο Χίου
– Τα μυρωδικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, σε ποσότητα και στην επιλογή τους. Επίσης μπορείτε να βάλετε φρέσκα ή αποξηραμένα

Εύα Μονόχαρη 

Food Blogger

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}