ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Seiradi Κόκκινο 2024 - Paros Farming Community
Paros Farming Community

SEIRADI ΚΟΚΚΙΝΟ 2024 - PAROS FARMING COMMUNITY

  Ελλάδα / Πάρος
€15,30
€13,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Η φίνα εκδοχή της Μανδηλαριάς!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Seiradi Ερυθρό PFC (Paros Farming Community) είναι ένα ζουμερό και φρέσκο κόκκινο κρασί από την Πάρο, που αναδεικνύει μια άλλη πτυχή της Μανδηλαριάς, μέσα από μια σύγχρονη οινοποίηση. Ούτε ίχνος βαρελιού και φίνες ταννίνες θα σε κερδίσουν ακόμα κι αν ακούς Μανδηλαριά και βγάζεις καντήλες.

Το Seiradi ερυθρό PFC παράγεται 100% από Μανδηλαριά, μια ποικιλία με βαθιές ρίζες στην νησιωτική παράδοση και στην Πάρο. To Paros Farming Community, με “αρχηγό” τον Δημήτρη Μανσόλα απόφάσισαν να μας προσφέρουν μια δική τους, τελείως διαφορετική, εκδοχή της ποικιλίας. Όλα ξεκινούν με κρυοεκχύλιση για να πάρουμε χρώμα και φίνες ταννίνες. Έπειτα το κρασί ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε χαμηλές θερμοκρασίες για την διατήρηση των πρωτογενών αρωμάτων του κρασιού. Το κρασί ωριμάζει με τις οινολάσπες του για 6 μήνες, με batonnage μία φορά την εβδομάδα, αποκτώντας έτσι πλούσια υφή και πολυπλοκότητα.

Απόλαυσε το ελαφρά δροσερό με ελαφριά πιάτα κρεατικών και λαδερά του θέρους!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι, το Seiradi ερυθρό PFC έχει λαμπερό ρουμπινί χρώμα. Στη μύτη, ξεδιπλώνονται αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων που συνοδεύονται από νύξεις κανέλας και βοτάνων.

Στο στόμα, το κρασί έχει μέτριο προς ελαφρύ σώμα, με ζωηρή οξύτητα και απαλές ταννίνες. Το δαμάσκηνο, το κεράσι και το βύσσινο μπλέκονται με πικάντικες και βοτανικές πινελιές σε ένα ζουμερό σύνολο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2024
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Πάρος, Ελλάδα
Ποικιλία Μανδηλαριά
Αρώματα δαμάσκηνο, κεράσι, βύσσινο, κανέλα, βότανα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16–18°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

SEIRADI ΚΟΚΚΙΝΟ 2024 - PAROS FARMING COMMUNITY

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με παπουτσάκια, χοιρινή τηγανιά με πιπεριές και ρίγανη και κοτόπουλο με μπάμιες.

Σπαγγετίνι με λιαστή τομάτα, πεκορίνο και βασιλικό

500g σπαγγετίνη ολικής άλεσης
150g λιαστές ντομάτες
150g πεκορίνο
20g μαύρες σταφίδες
1 σκελίδα σκόρδο
6-7 φύλλα βασιλικό
6-7 ντοματίνια
80ml ελαιόλαδο

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε άφθονο νερό να βράσει, ρίχνουμε αρκετό αλάτι και βράζουμε τη σπαγγετίνη για 6-8 λεπτά.

Τα στραγγίζουμε και κρατάμε ένα φλυτζάνι από το νερό τους.

Βάζουμε στο μπλέντερ τη λιαστή ντομάτα, τις σταφίδες, το σκόρδο, τα φύλλα του βασιλικού, τη μισή ποσότητα από το πεκορίνο και το ελαιόλαδο.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το πέστο που ετοιμάσαμε, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και λίγο από το νερό που κρατήσαμε, ανακατεύουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη από το νερό.

Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, 2-3 κουταλιές της σούπας πεκορίνο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού και πεκορίνο.

Σημειώσεις για τη συνταγή:
– Αν χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένες λιαστές ντομάτες τις μουσκεύουμε σε νερό ή στο ελαιόλαδο που θα χρησιμοποιήσουμε
– Μπορούμε εκτός από σταφίδες να προσθέσουμε 2 αποξηραμένους χουρμάδες
– Μπορούμε να αρωματίσουμε και με φρέσκο θυμάρι

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}