Το Seiradi Ερυθρό PFC (Paros Farming Community) είναι ένα ζουμερό και φρέσκο κόκκινο κρασί από την Πάρο, που αναδεικνύει μια άλλη πτυχή της Μανδηλαριάς, μέσα από μια σύγχρονη οινοποίηση. Ούτε ίχνος βαρελιού και φίνες ταννίνες θα σε κερδίσουν ακόμα κι αν ακούς Μανδηλαριά και βγάζεις καντήλες.
Το Seiradi ερυθρό PFC παράγεται 100% από Μανδηλαριά, μια ποικιλία με βαθιές ρίζες στην νησιωτική παράδοση και στην Πάρο. To Paros Farming Community, με “αρχηγό” τον Δημήτρη Μανσόλα απόφάσισαν να μας προσφέρουν μια δική τους, τελείως διαφορετική, εκδοχή της ποικιλίας. Όλα ξεκινούν με κρυοεκχύλιση για να πάρουμε χρώμα και φίνες ταννίνες. Έπειτα το κρασί ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε χαμηλές θερμοκρασίες για την διατήρηση των πρωτογενών αρωμάτων του κρασιού. Το κρασί ωριμάζει με τις οινολάσπες του για 6 μήνες, με batonnage μία φορά την εβδομάδα, αποκτώντας έτσι πλούσια υφή και πολυπλοκότητα.
Απόλαυσε το ελαφρά δροσερό με ελαφριά πιάτα κρεατικών και λαδερά του θέρους!