ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Faith Shiraz 2020 - St Hallett
St. Hallett

FAITH SHIRAZ 2020 - ST HALLETT

  Αυστραλία
€28,70
€25,10
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Οι masters του Shiraz!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Το Faith Shiraz - St. Hallett γράφεται και προφέρεται shiraz (σιράζ) γιατί έχει προέλευση αυστραλιανή και ύφος αυστηρό! Οι παραγωγοί του ανήκουν σε μια από τις παλαιότερες οικογένεις οινοποιών της Barossa, γνωστοί ως "masters του Shiraz"...

Μόλις το δοκιμάσαμε καταλάβαμε αμέσως γιατί, αφού δεν μπορούσαμε να το ξεχάσουμε! Το οινοποιείο St. Hallett, ιδρύθηκε το 1944 στην Barossa Valley της Αυστραλίας, από την οικογένεια Lindner. Η κοιλάδα της Barossa, είναι από τις πιο φημισμένες περιοχές της Αυστραλίας και ξεχωρίζει για την παραγωγή υψηλής ποιότητας Shiraz, με πιπεράτη γεύση και γεμάτο σώμα. Οι Lindner, με εμπειρία σχεδόν ενός αιώνα, αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο αυτά τα χαρακτηριστικά και παράγουν κρασιά με τρομερή φινέτσα! Η εξατομικευμένη και συνεχής φροντίδα των ηλικιωμένων αμπελώνων, είναι ο λόγος που οι εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις τους, έχουν την καλύτερη δυνατή συμπύκνωση φρούτου!

Τα σταφύλια για το Faith Shiraz - St. Hallett, προέρχονται από τους πιο παλαιούς αμπελώνες του κτήματος. Η οινοποίηση και ωρίμαση γίνεται (υποχρεωτικά) ξεχωριστά για τον κάθε αμπελώνα και έπειτα, το κρασί παραμένει για 9 μήνες σε βαρέλια από γαλλική και αμερικάνικη δρυ. Η τελική ανάμειξη, πρίν την εμφιάλωση, δίνει την απόλυτη ισορροπία και εμείς είμαστε σίγουροι πως αυτό το αυστραλιανό Shiraz, θα γίνει το αγαπημένο σου!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι έντονο ρουμπινί με μοβ ανταύγειες. Η μύτη έχει από την πρώτη στιγμή βάθος με το αγριοκέρασο να ξεχωρίζει και τα μαύρα φρούτα να ακολουθούν. Η επίδραση της δρυός είναι εμφανής αλλά διακριτική, με απαλό πιπεράτο χαρακτήρα και νότες γλυκόριζας.

Στο στόμα είναι μέτριου όγκου, αυστηρό με καλά ενσωματωμένες και μέτριες (+) τανίνες, υψηλή οξύτητα και κρεάτινο χαρακτήρα σε ισορροπία με το φρέσκο φρούτο. Η επίγευση είναι μακρά.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 14.5%
Προέλευση Αυστραλία
Ποικιλία Shiraz
Αρώματα Αγριοκέρασο, μαύρα φρούτα, δρυς, πιπέρι, γλυκόριζα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 9 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 4 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

FAITH SHIRAZ 2020 - ST HALLETT

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με πλούσια κρεατικά με κόκκινες σάλτσες, bbq ή κίτρινα παλαιωμένα τυριά.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}