ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Sucette 2020 - An Approach To Relaxation
€41,00
€35,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Η απόλυτη έκφραση της πολυτέλειας στο ποτήρι σου!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αν λατρεύεις τα μεγάλα Grenache του Châteauneuf-du-Pape και του Château Rayas, τότε το Sucette – An Approach to relaxation είναι το επόμενο κρασί που πρέπει να δοκιμάσεις. Πίσω του βρίσκεται ο Master Sommelier Richard Betts, γνωστός για την τελειομανία του και δημιουργός της ultra-premium τεκίλας Komos. Το Sucette είναι η δική του προσέγγιση στο Grenache — ήπια οινοποίηση χωρίς παρεμβάσεις, terroir-driven, και με στόχο την απόλυτη έκφραση ποικιλίας και τόπου.  

Το Sucette 2020 είναι το δεύτερο κρασί από το project "An Approach to Relaxation," ένα έργο του ζευγαριού Richard και Carla Rza Betts. Ο Richard, Master Sommelier (που μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στο Court of Master Sommeliers της Αμερικής, “πέταξε” τον τίτλο), και η Carla, με πλούσιο υπόβαθρο στον κόσμο της γαστρονομίας και της οινοχοιίας, έχουν συνδυάσει την εμπειρία τους ώστε να δημιουργήσουν εξαιρετικά κρασιά και βασικά, κρασιά που γουστάρουν να πίνουν. Το ταξίδι τους ξεκίνησε με πάθος για μοναδικά κρασιά, που αντανακλούν τον τόπο που τα γεννά.  To Sucette λοιπόν είναι ένα Grenache, που γεννιέται στους ιστορικούς αμπελώνες της Vine Vale στην Barossa Valley της Αυστραλίας. Προέρχεται από παλαιά και αυτόρριζα κλήματα ηλικίας έως και 160 ετών, τα οποία καλλιεργούνται χωρίς πότισμα, προσφέροντας μοναδική ένταση, συμπύκνωση και πολυπλοκότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Για να ενισχύσουν τη γοητεία της ποικιλίας χρησιμοποιούν 35% ολόκληρα τσαμπιά κατά τη ζύμωση, ενώ το κρασί παλαιώνει για έναν χρόνο σε παλιά γαλλικά δρύινα βαρέλια, αποκτώντας έτσι εντυπωσιακή μύτη, με πληθωρικό κόκκινο φρούτο, φίνες ταννίνες  και πικάντικο χαρακτήρα.  

Κάθε φιάλη είναι περιορισμένης παραγωγής και αριθμημένη, καθιστώντας το Sucette - An approach to relaxation ιδανική επιλογή για σένα που αναζητάς κάτι πραγματικά ξεχωριστό! Επίσης είναι η τελευταία χρονιά που κυκλοφορεί μιας και το ζευγάρι έβαλε πλώρη για άλλο project οπότε καταλαβαίνεις...! 

 

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα κόκκινων φρούτων όπως φράουλα, κεράσι και σμέουρο, ροδιού, τριαντάφυλλου, λευκού πιπεριού και γλυκών μπαχαρικών.
 
Στο στόμα ξεδιπλώνεται με μεταξένια υφή, τραγανή οξύτητα και κομψές τανίνες ενώ το ζουμερό κόκκινο φρούτο και η μοναδική φινέτσα του πρωταγωνιστούν.  
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Barossa Valley, Αυστραλία
Ποικιλία Grenache
Αρώματα φράουλα, κεράσι, σμέουρο, ρόδι, τριαντάφυλλο, λευκό πιπέρι, γλυκά μπαχαρικά
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 15–17°C
Παλαίωση 10-15 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

SUCETTE 2020 - AN APPROACH TO RELAXATION

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνοδεύει ιδανικά πιάτα όπως πάπια με σάλτσα φρούτων του δάσους, φιλέτο μοσχαρίσιο, αρνίσια παϊδάκια με δεντρολίβανο και ώριμα τυριά 

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}