ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Σύνοδος 2017 - Κτημα Σκλάβος
€22,70
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Ένα ασυνήθιστο blend που μόνο ο Ευριβιάδης θα μπορούσε να απογειώσει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Σύνοδος 2017 από το κτήμα Σκλάβου είναι ένα εμβληματικό κρασί που παντρεύει 2 μοναδικές, κεφαλονίτικες ποικιλίες, το Βοστυλίδι και τη Μαυροδάφνη.

Ο Σκλάβος είναι γνωστός για τις φυσικές οινοποιήσεις του και για τα πιο terroir κρασιά της Κεφαλονιάς. Ελάχιστα θειώδη και γηγενείς ζύμες δίνουν στα κρασιά του ένα πολύ χαρακτηριστικό αποτύπωμα, το αποτύπωμα του Βλάδη και του τόπου. Τα αυτόρριζα αμπέλια στον Κεχριώνα της Παλλικής στην Κεφαλονιά δίνουν τον υπερσυμπυκνωμένο και πολύτιμο καρπό τους για τη Σύνοδο. Η ζύμωση και η ωρίμαση (για τουλάχιστον 12 μήνες) γίνεται σε δρύινα βαρέλια και μετά εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Το Βοστυλίδι με την λεπτεπίλεπτη φινέτσα του συνδυάζεται μοναδικά με τον ρωμαλέο χαρακτήρα της Μαυροδάφνης.

Πιες το τώρα ή κράτα το για μια 10ετία. 

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Βαθύ ρουμπινί χρώμα στο ποτήρι.

Πολύπλοκη μύτη, με τη σοκολάτα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ενδιάμεσα θα συναντήσεις δαμάσκηνο, βατόμουρο, κόκκους καφέ, σταφίδα και καπνό. Νύξεις κανέλας και γήινες νότες νωπού χώματος συμπληρώνουν το αρωματικό σύνολο. 

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, με μέτριες τανίνες και αναζωογονητική οξύτητα. Σοκολάτα, δαμάσκηνο, σταφίδα, κεράσι και σύκο ξεχωρίζουν ενώ σοκολάτα επιμένει στο μακράς διάρκειας τελείωμα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Κεφαλονιά
Ποικιλία Βοστυλίδι, Μαυροδάφνη
Αρώματα δαμάσκηνο, βατόμουρο, καφές, σταφίδα, καπνός, κανέλα, γήινες νότες νωπού χώματος.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

ΣΥΝΟΔΟΣ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΣΚΛΑΒΟΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μαγειρευτά κόκκινα κρέατα, παραδοσιακή κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, κυνήγια ή κίτρινα τυριά.

 

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}