ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Torroja 2017 - Terroir Al Limit
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ο Eben Sadie και ο Dominik Huber δεν αστειεύονται με αυτό το Priorat!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
To Torroja του Terroir Al Limit είναι ένα κόκκινο κρασί από το Priorat με κομψότητα Βουργουνδίας μιας και ο Eben Sadie και ο Dominik Huber, αποφάσισαν πως το υπερώριμο, σούπερ βαρελάτο στυλ του Priorat δεν είναι αυτό που αναδεικνύει το ιδιαίτερο terroir και τις ποικιλίες του τόπου.

Ο Sadie, είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους οινοποιούς παγκοσμίως και έχει δουλέψει με παλιά κλήματα σημαντικότατων terroir σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2001 γνώρισε τον Dominik Huber στο Mas Martinet και το πάθος τους για το κρασί και τη γαστρονομία τους έκανε αυτομάτως φίλους. Με τη βοήθεια της οικογένειας Perez, του οινοποιείου Mas Martinet, αγόρασαν σταφύλια και ενοικίασαν λίγο χώρο σε ένα οινοποιείο για να κάνουν το δικό τους κρασί. Η πρώτη χρόνια που οινοποίησαν ήταν αυτή του 2001 και θέλοντας να προχωρήσουν τη δουλειά τους, το 2003 μεταφέρθηκαν σε ένα μικρό κελάρι στην Torroja, την καρδιά του Priorat. To 2005 ήταν η πρώτη χρονιά του Torroja Terroir Al Limit και μετά όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους προς την κορυφή. Σκέψου πως υπάρχουν κρασιά του κτήματος που έχουν σκοράρει 100αρια από τον Robert Parker. Το blend του Torroja αποτελείται από Garnacha Tinta και Carignan, από αμπέλια ηλικίας 25-40 ετών. Η καλλιέργεια είναι αυστηρά βιοδυναμική και η οινοποίηση σχεδόν φυσική. Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και ωριμάζει σε βαρέλια 500 λίτρων και συνδυασμούς διαφορετικού μεγέθους Αυστριακών βαρελιών Stockinger για 18 μήνες. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και χωρίς λοιπές παρεμβάσεις και είναι απλά απίθανο.

To Torroja Terroir Al Limit είναι εδώ για να σου συστήσει το άλλο πρόσωπο του Priorat!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Έχει μέτριο ρουμπινί χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα φράουλας, κερασιού, φραγκοστάφυλου, βύσσινου και κράνου πλαισιωμένα από νότες τσαγιού, δέρματος, πιπεριού και αποξηραμένων λουλουδιών. Ζουμερό στόμα με μέτριο σώμα, μεταξένιες τανίνες και τραγανή οξύτητα.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Priorat, Ισπανία
Ποικιλία Garnacha Tinta, Carignan
Αρώματα Φράουλα, κεράσι, φραγκοστάφυλο, βύσσινο, κράνο, νότες τσαγιού, δέρμα, πιπέρι, αποξηραμένα λουλούδια.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 8+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

TORROJA 2017 - TERROIR AL LIMIT

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυασέ το με αγριογούρουνο κρασάτο, βοδινές σπαλομπριζόλες ή βουβαλίσια burgers.

Αγριογούρουνο στη γάστρα με ταλιατέλες

  • 1 κιλό αγριογούρουνο
  • 1 καρότο χοντροκομμένο
  • 1 σέλινο χοντροκομμένο
  • 1/2 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ντιζόν
  • 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 5 σπυριά μπαχάρι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 200 γρ. ελαιόλαδο
  • 250 ml κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση ξινόμαυρο)
  • 500 γρ ταλιατέλες

 

 

Κόβουμε το αγριογούρουνο σε μερίδες. Σε μια λεκάνη τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και τις ταλιατέλες. Μαρινάρουμε για τουλάχιστον 12 ώρες.

Όταν είμαστε έτοιμοι για το μαγείρεμα, αφαιρούμε το αγριογούρουνο από τη μαρινάτα, το στραγγίζουμε για να φύγουν τα πολλά υγρά και το σοτάρουμε με το λάδι έως ότου πάρει σκούρο χρώμα. Προσθέτουμε τη μαρινάδα και χαμηλώνουμε τη φωτιά για να σιγοβράσει για 30 λεπτά.

Τα μεταφέρουμε όλα στη γάστρα και την τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C. Ανακατεύουμε τακτικά για να μην κολλήσει και ελέγχουμε τα υγρά. Εάν χρειαστεί να συμπληρώσουμε, προσθέτουμε λίγο ζωμό λαχανικών.  

Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες. Κατά προτίμηση τις κάνουμε al dente.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό στο πιάτο.

 

Συνδυασμός με κρασί
Δύσκολα θα σου προτείναμε κάτι άλλο από ξινόμαυρο. Άντε, μια Γουμένισσα... Έντονες γεύσεις, ζουμερές και πικάντικες, ζητούν ένα κρασί με ένταση, τανίνες και οξύτητα. Σοβαρό πέρασμα από βαρέλι θα συνεισφέρει την απαραίτητη πολυπλοκότητα.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}