ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Pinot Noir 2018 - Wild Rock
€26,00
€22,70
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα Pinot Noir από το θρυλικό Marlborough!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Wild Rock Pinot Noir 2018 του ομώνυμου οινοποιείου, είναι ένα εξαιρετικό Pinot Noir και προέρχεται από επιλεγμένους αμπελώνες του Marlborough, που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα και την κομψότητα της ποικιλίας. Και όταν πίσω από αυτό κρύβεται η ομάδα του Craggy Range, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από άριστο! Με εγγυημένη ποιότητα premium κρασιού και σε τιμή όχι απλά προσιτή…αλλά δελεαστική, πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις τί ακριβώς έχουμε εδώ...

Το Wild Rock είναι ένα οινοποιείο τεράστιας φήμης και οινοποιητικής αξίας από τη Νέα Ζηλανδία, που φτιάχνει άριστης ποιότητας αλλά προσιτά σε τιμή κρασιά, αποτυπώνοντας τη μοναδικότητα κάθε οινοπαραγωγικής περιοχής. Τα σταφύλια προέρχονται από επιλεγμένους αμπελώνες σε Marlborough, Hawke’s Bay, Central Otago και Martinborough, όπου κάθε terroir δίνει διαφορετικό χαρακτήρα στις ποικιλίες Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Chardonnay και Pinot Noir. Η οινοποίηση γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και σε μικρές παρτίδες, ώστε να διατηρείται η καθαρότητα του προφίλ της κάθε ποικιλίας. Αυτό γίνεται υπό το άγρυπνο βλέμμα της ομάδας του Craggy Range και του καταξιωμένου οινολόγου Steve Smith MW. Ο σκοπός τους είναι να χρησιμοποιούν γαλλικές ποικιλίες, βρίσκοντας για καθεμία το ιδανικό terroir, με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα το Wild Rock Pinot Noir 2018 , όπου το Pinot Noir ταίριαξε με το Marlborough, σαν δυο σταγόνες νερό!

Τα σταφύλια μαζεύτηκαν με το χέρι την κατάλληλη στιγμή. Έπειτα το κρασί ζύμωσε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλές θερμοκρασίες, για τη διατήρηση του φρούτου αλλά και της κομψότητας της ποικιλίας. Μετά τη ζύμωση το κρασί ωρίμασε για περίπου 9 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια barriques (3% νέα), ενώ ένα μικρό ποσοστό αυτού παρέμεινε στις δεξαμενές για να διατηρήσει ακέραια την καθαρότητα του φρούτου.

Το Wild Rock Pinot Noir 2018 είναι ένα κρασί γεμάτο φρεσκάδα, ισορροπία και ξεκάθαρο φρουτώδη χαρακτήρα, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, ιδανικό για να το απολαμβάνεις καθημερινά και επαναλαμβανόμενα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έντονα αρώματα από κόκκινο κεράσι, φράουλα, βατόμουρο και δαμάσκηνο, τα οποία πλαισιώνονται από διακριτικές νότες βιολέτας, φασκόμηλου, μαύρου τσαγιού και μέντας.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, απαλές ταννίνες και ισορροπημένη οξύτητα. Ζουμερά μαύρα φραγκοστάφυλα, βατόμουρα και κόκκινα κεράσια, πλαισιώνονται από νότες λεβάντας και αποξηραμένων μούρων.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Marlborough, Νέα Ζηλανδία
Ποικιλία Pinot Noir
Αρώματα κόκκινο κεράσι, φράουλα, βατόμουρ, δαμάσκηνο, βιολέτα, φασκόμηλο, μαύρο τσάι, μέντα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 9 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 12-14°C
Παλαίωση 3+ χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

PINOT NOIR 2018 - WILD ROCK

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το με κοτόπουλο με μανιτάρια, tuna tataki, carpaccio μοσχάρι και ημίσκληρα τυριά.

Χοιρινό ψαρονέφρι με λιαστή ντομάτα

  • 2 χοιρινά ψαρονέφρια , το καθένα περίπου περίπου 300γρ καθαρισμένα από λίπος (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το κάνει).
  • 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​θυμάρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου (ή έναν κύβο ζωμού κοτόπουλου και μισό φλιτζάνι νερό)
  • 5 λιαστές ντομάτες κομμένες στα 4
  • 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C.

Αλείψτε το κρέας και από τις δύο πλευρές με το μισό ελαιόλαδο. Τρίψτε με το σκόρδο , το θυμάρι , το αλάτι και το πιπέρι.

Σε ένα ανοξείδωτο τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μέτρια - υψηλή θερμότητα. Όταν ζεσταθούν καλά, προσθέτουμε τα φιλέτα και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, περίπου 5 λεπτά. Τοποθετήστε τα ψαρονέφρια σε ένα πυρίμαχο σκεύος και βάλτε τα στο φούρνο. Αφήστε τα να ψηθούν για 12 έως 15 λεπτά.

Αδειάστε το περιεχόμενο και πάλι στο τηγάνι. Βγάλτε το κρέας σε μια πιατέλα και καλύψτε το με αλουμινόχαρτο για να το κρατήσει ζεστό.

Σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, προσθέστε το κρασί, ανακατεύοντας για να μην κολλήσει . Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και τα κομματάκια λιαστής ντομάτας. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία  και σιγοβράστε 2 με 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε καλά για να διαλυθεί.

Κόψτε τα φιλέτα σε χοντρά κομμάτια και να απλώστε σε μια πιατέλα. Περιχύστε με ένα κουτάλι την καυτή σάλτσα πάνω τους και σερβίρετέ τα αμέσως.

Προτείνουμε να τα σερβίρετε με μακρύκοκο ρύζι.

 

Συνδυασμός με κρασί

Τόσο το ψαρονέφρι όσο και η λιαστή ντομάτα είναι υλικά που ζητούν κόκκινο κρασί με έντονα αρώματα και γεύσεις. Μονοποικιλιακά ξινόμαυρα ή κρασιά με βασικό συστατικό το ξινόμαυρο θα ταιριάξουν τέλεια δίπλα στο ψητό χοιρινό και θα αναδείξουν τη λιαστή ντομάτα σε κυρίαρχη γεύση.

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}