ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
47k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Zinfandel 2018 - Zinfandelic Lodi Lapis Luna
Lapis Luna

ZINFANDEL 2018 - ZINFANDELIC LODI LAPIS LUNA

  Αμερική / California
€26,50
€21,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το νέο σου κόλλημα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι; Ε τώρα για τρέλα δεν ξέρω, αλλά μια ψυχεδέλεια με το Zinfandel την έχουν. Συγκεκριμένα, σίγουρα έχουν μια Zinfandelia με το Zinfandelic Lodi Lapis Luna! Με επική ετικέτα και ακόμα πιο τέλειο περιεχόμενο, το Zinfandelic ήρθε για να γίνει το νέο αγαπημένο σου!

Λοιπόν, το Οινοποιείο Lapis Luna, στη North Coast της California, έχει υιοθετήσει ένα μοναδικό ύφος στις ετικέτες του. Η ιδέα ξεκίνησε από έργα τέχνης 400 ετών που απεικονίζουν έναν αφανή ήρωα που κυνηγάει να πιάσει το φεγγάρι. Με λίγα λόγια, αυτό που προσπαθούν κι αυτοί. Να αγγίξουν την τελειότητα. Κρασιά κορυφαίας ποιότητας, με ζουμερή προσωπικότητα που όμως είναι άκρως ανταγωνιστικά για την τιμή τους. Το Zinfandelic είναι το νέο, μεγάλο project του οινοποιείου. Το Zinfandelic Lodi Lapis Luna προέρχεται από την καρδιά των παλαιότερων αμπελώνων του Zinfandel, το Lodi. Το ζεστό κλίμα σε συνδυασμό με τα αμμώδη και πετρώδη εδάφη, είναι υπεύθυνα για ζουμερά, σαρκώδη και πλούσια Zinfandel, με μεταξένιες τανίνες.

Ένα τέτοιο είναι και το Zinfandelic Lodi Lapis Luna. Η παλαίωση σε γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια έρχεται και υπογραμμίζει το πλούσιο φρούτο, χαρίζοντας πικάντικες και σοκολατένιες νότες.

Δοκίμασέ το τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έχει βαθύ πορφυρό χρώμα και έντονα αρώματα δαμάσκηνου, μαρμελάδας κερασιού, μύρτιλου, βανίλιας, κανέλας, πιπεριού, γλυκόριζας και σοκολάτας.

Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, μέτρια οξύτητα και μέτριες τανίνες. Ώριμα μαύρα φρούτα μπλέκονται με νότες βανίλιας, σοκολάτας, πιπεριού και καπνού.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση California, Αμερική
Ποικιλία Zinfandel
Αρώματα δαμάσκηνο, μαρμελάδα κεράσι, μύρτιλο, βανίλια, κανέλα, πιπέρι, γλυκόριζα, σοκολάτας
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ZINFANDEL 2018 - ZINFANDELIC LODI LAPIS LUNA

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με tri tip στο bbq, μοσχαρίσιες στηθοπληρευρές με καπνιστή bbq sauce, burger

Σιγομαγειρεμένο μοσχάρι κατσαρόλας με καπνιστή πάπρικα και μανιτάρια

600 gr. μοσχάρι για κατσαρόλα (ελιά ή ποντίκι)
300 gr. μανιτάρια λευκά
20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο καρότο
800 ml. ζεστό νερό
100 ml. χυμό ντομάτας
30 ml. ελαιόλαδο
20 ml. βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1½ κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά καπνιστή
1 δαφνόφυλλο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. σπιτικές χυλοπίτες ή ταλιατέλες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Θαλασσινό αλάτι
Φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό για το σερβίρισμα

Κόβουμε το πράσο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα καρότα σε παρόμοια κομμάτια. Βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε καυτό νερό για να μαλακώσουν.

Στεγνώνουμε καλά το μοσχάρι με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πασπαλίζουμε με τις 2 κουταλιές τις σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε για να πάει παντού. Σωτάρουμε το μοσχάρι σε ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα.
Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε τα λαχανικά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Εκεί προσθέτουμε την πάπρικα, το δαφνόφυλο, τη ζάχαρη και το πιπέρι.

Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις έχει ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό των μανιταριών. Σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες ελέγχοντας προς το τέλος τα υγρά.

Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες, τα πασπαλίζουμε με 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι και τα σωτάρουμε με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις χυλοπίτες στην κατσαρόλα. Τσεκάρουμε τα υγρά και αν χρειάζεται, προσθέτουμε 150ml ζεστό νερό.Αλατίζουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό.

Σημειώσεις 
– Αν αποφεύγουμε το κρέας μπορούμε να φτιάξουμε το φαγητό μόνο με μανιτάρια μικρά λευκά κομμένα στη μέση
– Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ζυμαρικά τα παραλείπουμε, αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε χυλοπίτες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και noodles
– Ελέγχουμε τα υγρά του φαγητού φροντίζοντας στο τέλος να έχει αρκετή παχύρευστη σάλτσα
– Αν δεν έχουμε αποξηραμένα μανιτάρια χρησιμοποιούμε ζωμό λαχανικών

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}