ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι
Στα κρατάμε για:

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
39k+ Happy Members
Free delivery
Free Returns
More than 1.000.000 bottles delivered
Buy only wines you love
Le Roi des Montagnes Syrah 2018 - Κτήμα Παπαργυρίου
Κτήμα Παπαργυρίου

LE ROI DES MONTAGNES SYRAH 2018 - ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

  Ελλάδα / Κορινθία
€27,20
23.20
€23,20
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Το Μεγάλο Syrah Της Ελλάδας είναι εδώ! Ο Βασιλιάς Επέστρεψε!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Ο πολυπόθητος Βασιλιάς των Βουνών, το Le Roi des Montagnes Syrah μόλις κυκλοφόρησε και ίσα που προλαβαίνεις να κάνεις δικές σου μερικές φιάλες!
Ξέρουμε πόσο πολύ ανυπομονούσες γι’ αυτή τη στιγμή. Και ήρθε. Και όπως κάθε χρονιά, θα εξαντληθεί εν ριπή οφθαλμού.

Ο Βασιλιάς των Βουνών είναι εδώ και δικαιολογεί το στέμμα του.
Ο Γιάννης Παπαργυρίου έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι ξέρει να δουλεύει το Syrah και να το φτάνει στα άκρα. Ο υπερώριμος τρύγος δίνει τα χαρίσματα του. Πλούσιο σώμα που το μασάς, τρομακτική συμπύκνωση φρούτου και υψηλό αλκοόλ. Χαρίσματα που όμως θέλουν τη μαεστρία του Παπαργυρίου στο χειρισμό, για να μη χαθεί η κομψότητα και η ισορροπία. Η γαλλική ποικιλία καλλιεργήθηκε σε υψόμετρο 850μ, στα Σοφιανά Κορινθίας. Καθυστερώντας τον τρύγο με μεγάλο ρίσκο, τα σταφύλια συλλέχθηκαν υπερώριμα με αποτέλεσμα τη συγκλονιστική συμπύκνωση του σχεδόν σταφιδιασμένου καρπού. Παρέμεινε για 18 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και λίγους ακόμη στη φιάλη.


Το Le Roi des Montagnes Syrah του Κτήματος Παπαργυρίου είναι το κρασί που θες να πίνεις για πάντα και ποτέ μα ποτέ να μην τελειώσει, αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα γι’ αυτό βιάσου!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Έχει βαθύ βιολετί χρώμα και μεθυστικά αρώματα ώριμου βύσσινου, φραγκοστάφυλου, κερασιού και μύρτιλου, πλαισιωμένα από νότες βιολέτα, σοκολάτας γάλακτος, ευκάλυπτού, βανίλιας, πράσινου πιπεριού, καπνού και δέρματος. Με σώμα που σχεδόν μπορείς να μασήσεις, πικάντικο περιτύλιγμα, ισορροπημένη οξύτητα και βελούδινες τανίνες, δύσκολα δεν θα εντυπωσιαστείς.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 15%
Προέλευση Κορινθία
Ποικιλία Syrah
Αρώματα βύσσινο, φραγκοστάφυλο, κεράσι, μύρτιλο, βιολέτα, σοκολάτα γάλακτος, ευκάλυπτος, βανίλια, πράσινο πιπέρι, κάρδαμο, καραμέλα γάλακτος, νωπό χώμα, καπνός, δέρμα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 17°C
Παλαίωση 10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

LE ROI DES MONTAGNES SYRAH 2018 - ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με πλούσια κρεατικά με κόκκινες σάλτσες, πιάτα με τρούφα και μανιτάρια ή κίτρινα παλαιωμένα τυριά.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}

ΒΡΕΣ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ