Δυο αγαπημένες γηγενείς ελληνικές ποικιλίες, η Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο, βιολογικά καλλιεργημένες στις πλαγιές γύρω από το προϊστορικό σπήλαιο της Θεόπετρας, στην περιοχή των Μετεώρων, σμίγουν στο χαρμάνι ενός εκλεκτού λευκού κρασιού που δεν παύει να μας εντυπωσιάζει. Πολύπλοκο αρωματικά και γευστικά, δροσιστικό και έντονο, αποτελεί μια εξαιρετική οινική επιλογή για τα καλοκαιρινά βράδια και όχι μόνο!
Με την εφαρμογή της μεθόδου της κρυοεκχύλισης κατά την οινοποίηση, τα φρουτώδη αρώματα είναι πλουσιότερα και πιο φρέσκα ενώ η φρουτένια αίσθηση στο στόμα συμπληρώνει τη γευστική αρμονία.