Ελληνική, μικρόρωγη ποικιλία, το Μοσχάτο Ρίου Πατρών, είναι γνωστό διεθνώς για τους καταπληκτικούς , πολυβραβευμένους επιδόρπιους οίνους που δίνει! Εξαιρετικά, αρωματικά, πλούσια, γλυκά κρασιά με οξύτητα και πολυπλοκότητα, κάνουν θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Και τώρα ξεχάστε ότι ξέρατε για το γλυκό Μοσχάτο Ρίου. Δοκιμάστε ένα κρασί στο οποίο η χαρισματική ποικιλία ξεδιπλώνει απλόχερα τον πολύπλοκο, πολυδιάστατο χαρακτήρα της δίνοντας ένα εξαιρετικό, απρόσμενο, ξηρό λευκό κρασί.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στη Γαλλία, οι οινολόγοι Λουκάς και Σωσσάνα Κατσικώστα, ανέλαβαν το οικογενειακό οινοποιείο που λειτουργεί από το 1946, στρέφοντας το στην καλλιέργεια αποκλειστικά ελληνικών ποικιλιών και εγκαταλείποντας διεθνείς ποικιλίες που ήδη καλλιεργούνταν στους ιδιόκτητους αμπελώνες. Η κλασσική λευκή οινοποίηση του Μοσχάτου Ρίου είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα χαρίζοντας σε αυτό το λευκό εκρηκτικά αρώματα φρούτων και λουλουδιών καθώς και πολυπλοκότητα στο στόμα.