ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Τρυγίας 2011- Κτήμα Φουντή
Κτήμα Φουντή

ΤΡΥΓΙΑΣ 2011- ΚΤΗΜΑ ΦΟΥΝΤΗ

  Νάουσα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα αγαπημένο λευκό ξινόμαυρο!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Στο οικογενειακό οινοποιείο Φουντή, κύριος στόχος είναι η παραγωγή οίνων ποιότητας, αποτέλεσμα της ιδιαίτερης φροντίδας των αμπελώνων, σε συνδυασμό με την σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία στη διαδικασία οινοποίησης.

Ο Τρυγίας, ένα από τα ελάχιστα στο είδος του λευκό κρασί, παράγεται από τη μαύρη ποικιλία του Ξινόμαυρου (blanc de noir) αποδεικνύοντας τις δυνατότητες και τα χαρίσματά της ακόμα και στα λευκά κρασιά. Η παραμονή του για 6-7 μήνες σε δρύινο γαλλικό βαρέλι έχει συντελέσει στην πολυπλοκότητα του αποτελέσματος προσδίδοντάς του έντονο αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Απαλό κίτρινο με γκρι ανταύγειες στο μάτι.

Πλούσιο μπουκέτο αρωμάτων γλυκών φρούτων και λευκών λουλουδιών, χαρακτηριστικά της ποικιλίας του ξινόμαυρου που συνοδεύονται από αυτά που χάρισε το βαρέλι - μέλι, βανίλια, πιπέρι, καπνό και διακριτικό άρωμα ξύλου.

Στο στόμα πολύπλοκο, με αισθητή, δροσιστική οξύτητα, μέτριο σώμα, και πλούσια αρώματα στόματος . Οι νότες ξύλου συνεχίζονται στη μακριάς διάρκειας επίγευση που αφήνει αίσθηση αρωματικών μπαχαριών στο στόμα.

 
Τα τεχνικά
Χρώμα λευκό
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2011
Αλκοόλ
Προέλευση Νάουσα
Ποικιλία Ξινόμαυρο 100%
Αρώματα γλυκά φρούτα, άνθη, βανίλια, καπνός, πιπέρι, ξύλο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΤΡΥΓΙΑΣ 2011- ΚΤΗΜΑ ΦΟΥΝΤΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε το με πιάτα θαλασσινών, ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα, λευκά κρεατικά ή με ένα ψάρι στο φούρνο.

Κοτόπουλο με τυρί Φιλαδέλφια, ρόκα και καρότο

αλάτι

800γρ φιλετάκια κοτόπουλο (στήθος)

2 -3 μέτρια καρότα

Ρόκα

1 πακέτο Philadelphia

1 φλυτζάνι ζωμό κότας

1 ποτήρι κρασί

Ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας)

Αλάτι

Πιπέρι

 

- Καθαρίζω τα καρότα. Τα βράζω και τα κόβω σε σχήμα πενάκι

- Πλένω την ρόκα και την αφήνω σε ένα πιάτο

- Αλατοπιπερώνω το κοτόπουλο

- Σωτάρω τα φιλετάκια του κοτόπουλου και τα σβήνω με λευκό κρασί

- Προσθέτω ένα πακέτο Philadelphia και 1/2 φλυτζανιού ζωμό κότας

- Αφήνω να βράσουν 5' (αν χρειαστεί προσθέτω και τον υπόλοιπο ζωμό)

- Ρίχνω τα καρότα και τη ρόκα και σβήνω την φωτιά.

 

Σερβίρεται με ρύζι μπασμάτι

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}