ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
1827 Λευκό 2019 - Navarino Vineyards
Navarino Vineyards

1827 ΛΕΥΚΟ 2019 - NAVARINO VINEYARDS

  Ελλάδα / Μεσσηνία
€16,40
14.00
€14,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Ήξερες ότι το Costa Navarino κάνει εξαιρετικά κρασιά;

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Costa Navarino το γνωρίζεις σαν το πιο φανταστικό και καινοτόμο ξενοδοχείο της χώρας και σίγουρα ονειρεύεσαι να ξυπνάς στις μαγευτικές σουίτες του. Το ήξερες όμως ότι παράγει και εξαιρετικά κρασιά; Το 1827 Λευκό - Navarino Vineyards είναι η απόλυτη απόδειξη!

Ανάμεσα στις εκτάσεις με τις ελιές και τις πορτοκαλιές, έχουν κάνει έναν αμπελώνα 55 εκταρίων, τόσο με ελληνικές, τοπικές, όσο και με γαλλικές ποικιλίες! Η περιοχή είναι γνωστή για τα εξαιρετικά κρασιά της εδώ και 40 χρόνια, μιας και έχει ιδανικό κλίμα και έδαφος, αλλά και αμπέλια μεγάλης ηλικίας. Το υψόμετρο (500-600 μέτρων) δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες ωρίμασης και βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας των κρασιών. Η οργανική καλλιέργεια και η εμπειρία διακεκριμένων οινολόγων (Γιώργος Φλούδας) δημιουργούν κρασιά μοναδικής ποιότητας και πολυπλοκότητας. Ένα τέτοιο κρασί είναι και το 1827 Λευκό - Navarino Vineyards.

Το χαρμάνι αποτελείται από τις ποικιλίες Chardonnay (70%) και Ροδίτη (30%), οι οποίες μαζεύονται με το χέρι την κατάλληλη στιγμή και ζυμώνουν σε ελεγχόμενες, χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να διατηρηθεί και να ενισχυθεί ο ζουμερός φρουτώδης χαρακτήρας τους.

Λιπαρό και λουλουδάτο, φρουτώδες και ισορροπημένο, το 1827 Λευκό - Navarino Vineyards θα σε ενθουσιάσει!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Έχει μέτριο λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Μύτη γεμάτη φρεσκάδα με αρώματα ζουμερών φρούτων όπως ροδάκινο, λεμόνι, περγαμόντο, πεπόνι και αχλάδι, σε συνδυασμό με νότες λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι ισορροπημένο, με μέτριο σώμα, διακριτική οξύτητα και λιπαρή αίσθηση. Ροδάκινο, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, κίτρο, αχλάδι, λεμονανθοί και νότες ζύμης γεμίζουν το στόμα.
Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 13,5 %
Προέλευση Μεσσηνία
Ποικιλία Chardonnay, Ροδίτης
Αρώματα Λεμόνι, περγαμόντο, πεπόνι, λευκά λουλούδια, ροδάκινο, γκρέιπφρουτ, κίτρο, αχλάδι, λεμονανθοί, ζύμη.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

1827 ΛΕΥΚΟ 2019 - NAVARINO VINEYARDS

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με κοτόπουλο με κολοκυθάκια, ψητά λαχανικά, ψάρια ή ζυμαρικά με λαχανικά.

Πέννες με Μπρόκολο και τυρί

  • 1/2 κιλό Πέννες 
  • 1 κιλό μπρόκολο, κομμένο σε μικρά μπουκετάκια 
  • 3 αυγά 
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 
  • 1/3 φλιτζάνι γάλα 
  • Τα 2/3 φλυτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ 
  • 1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη 
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο ξύσμα λεμονιού 
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό

 

 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 ° C. Λαδώνουμε ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος.
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό μέχρι να μαλακώσουν (όσο λένε οι οδηγίες). Προσθέτουμε το μπρόκολο για τα τελευταία 5 λεπτά του χρόνου μαγειρέματος των ζυμαρικών.
Ξεπλένουμε τα ζυμαρικά και το μπρόκολο με κρύο νερό και τα στραγγίζουμε.
Συνδυάζουμε τα ζυμαρικά, το μπρόκολο, τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το τυρί Cheddar σε ένα φαρδύ μπολ.
Απλώνουμε το μίγμα στο πιάτο, πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά σε συνδυασμό με την παρμεζάνα, το σκόρδο, το ξύσμα λεμονιού και το μαϊντανό.
Τα ψήνουμε χωρίς καπάκι στο φούρνο για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Περιμένουμε 10 λεπτά πριν σερβίρουμε.

 

Συνδυασμός με κρασί

Λαμβάνοντας υπόψη μας τα βασικά υλικά της συνταγής που είναι το μπρόκολο, το σκόρδο και το τυρί, θα πρέπει να συνδυάσουμε με ένα κρασί που να διαθέτει ένταση, εκδηλωτικά αρώματα αλλά και σώμα. Η πικράδα του μπρόκολου θα έκανε ένα τανικό κόκκινο κρασί να δείχνει σκληρό και τραχύ. Η πρόταση μας είναι ένα δροσερό λευκό όπως το Sauvignon Blanc του Κτήματος Χατζηγεωργίου, το Sauvignon Blanc του Οινοποιείου Αργυρίου ή το Αερικό του Οινοποιείου Διγενάκη.

X

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}