ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
9 Μουσών Λευκό Magnum 2025 - Κτήμα Μουσών
Κτήμα Μουσών

9 ΜΟΥΣΩΝ ΛΕΥΚΟ MAGNUM 2025 - ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ

  Ελλάδα / Βοιωτία
€20,20
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Φρεσκάδα, Αρώματα και Ζωντάνια!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το 9 από το Κτήμα Μουσών είναι ένα φρέσκο, αρωματικό και άκρως ευχάριστο κρασί, που θα σου κλέψει την καρδιά από την πρώτη γουλιά! Είναι από αυτά που δεν γίνεται να έχει μόνο ένα, διλοτι πολύ απλά, θα έχει μόνιμη θέση στο τραπέζι σου. Δροσιά και ισορροπία, στο πιο

Το Κτήμα Μουσών, από την πανέμορφη Κοιλάδα των Μουσών στον Ελικώνα Βοιωτίας, μας έχει συνηθίσει σε κρασιά υψηλής ποιότητας, και το 9 δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι αμπελώνες του Κτήματος Μουσών, σε υψόμετρο 450-550 μέτρων, αξιοποιούν το μοναδικό μικροκλίμα της περιοχής με τις ιδανικές συνθήκες για βιολογική καλλιέργεια. Από πολύ ευχάριστα κρασιά άμεσης κατανάλωσης, έως premium ετικέτες, μπορεί να καλύψει όλες τις γευστικές προτιμήσεις, με κρασιά που φέρουν τη σφραγίδα του terroir και της φροντίδας των ανθρώπων του κτήματος.

Το 9 από το Κτήμα Μουσών είναι ένα υπέροχο blend από 50% Ασύρτικο, 30% Trebbiano και 20% Sauvignon Blanc και θα μπορούσαμε να πούμε πραγματικά πως είναι μια ωδή στη φρεσκάδα και τη φινέτσα. Αν ψάχνεις ένα λευκό κρασί που έχει ποιότητα, γεύση και εξαιρετική τιμή, αυτό είναι η απάντηση!

Δοκίμασέ το μην περιμένεις!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι έχει λαμπερό λεμονοπράσινο χρώμα. Πλούσια αρώματα αχλαδιού, μήλου, ροδάκινου και λευκών λουλουδιών.

Στο ποτήρι έχει ελαφρύ σώμα, αναζωογονητική οξύτητα και έντονα φρουτώδη χαρακτήρα. Πράσινο μήλο, αχλάδι, πεπόνι, άνθος λεμονιάς, ροδάκινο και νεκταρίνι, δημιουργούν μια πολύ απολαυστική επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Κοιλάδα Μουσών, Βοιωτία
Ποικιλία Ασύρτικο, Trebbiano, Sauvignon Blanc
Αρώματα Αχλάδι, μήλο, ροδάκινο, άνθη λεμονιού, νεκταρίνι, λευκά άνθη
Μέγεθος Φιάλης 1500ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

9 ΜΟΥΣΩΝ ΛΕΥΚΟ MAGNUM 2025 - ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ταιριάζει με πιάτα θαλασσινών, ψητές σαρδέλες στα κάρβουνα, δροσερές σαλάτες και χορτόπιτες

Σαλάτα με καπνιστή πέστροφα, ξινόμηλο και μυρωδικά

Για τη σαλάτα
 1 συσκευασία σαλάτα ανάμεικτη με λόλα - ρόκα
 1 φιλέτο καπνιστή πέστροφα
 1 ξινόμηλο
 1 μαραθόριζα
 3 ραπανάκια
 3-4 καρύδια
 Αυγά πέστροφας, προαιρετικά

Για το dressing
 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
 15 γρ. άνηθο 
 10 γρ. μάραθο
 1 σκελίδα σκόρδο
 20 ml. ξύδι από λευκό κρασί
 1 λεμόνι
 40 ml. ελαιόλαδο
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι χοντρό

Ετοιμάζουμε το dressing: Στον επεξεργαστή τροφίμων (multi) χτυπάμε όλα τα υλικά για το dressing, προσθέτοντας στο τέλος το ελαιόλαδο. Όταν ομογενοποιηθεί το dressing, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλάτι.


Ψιλοκόβουμε τη μαραθόριζα και χοντροτρίβουμε το ξινόμηλο και τα δύο ραπανάκια. Τα τοποθετούμε σε ένα μπωλ μαζί με τη μισή ποσότητα από το φιλέτο της πέστροφας, το οποίο έχουμε θρυμματίσει με τα χέρια μας.


Περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα του dressing, ανακατεύουμε και  τοποθετούμε την ψαροσαλάτα στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε. Κόβουμε το άλλο ραπανάκι σε λεπτές φέτες και τοποθετούμε τη σαλάτα σε σκεύος σερβιρίσματος ραντίζοντας με dressing.


Σε ένα πιάτο σερβιρίσματος βάζουμε την ψαροσαλάτα που ετοιμάσαμε, το υπόλοιπο φιλέτο, τα ραπανάκια, τα καρύδια, χοντροτριμμένα και τ΄αυγά της πέστροφας. Ραντίζουμε με άφθονο dressing και σερβίρουμε.

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Αντί για καπνιστή πέστροφα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στη σαλάτα και άλλα καπνιστά ψάρια
– Στην σαλάτα ταιριάζει και το πορτοκάλι

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}