To Αηδάνι του Σιγάλα είναι η κρυμμένη πλευρά της Σαντορίνης, αυτή που αξίζει να ανακαλύψεις και να αγαπήσεις. Η ιδιαίτερη και σπάνια αυτή ποικιλία «δανείζεται» το ηφαιστιογενές έδαφος και το ιδιαίτερο terroir του νησιού και ντύνεται με mineral και θαλασσινά αρώματα.
Το ιστορικό οινοποιείο του Πάρη Σιγάλα έχει περάσει πλέον στα χέρια του πολύπειρου και αεικίνητου Στέλλιου Μπουτάρη, γεγονός που δημιουργεί από μόνο του πολύ υψηλές απαιτήσεις.
Το Αηδάνι του Σιγάλα ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του οινοποιείου και συνεχίζει να είναι φυσικά. Τα σταφύλια προέρχονται από τους πειραματικούς αμπελώνες του Σιγάλα, με κλήματα σε διαφορετική διαμόρφωση από αυτή της κουλούρας. Το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, μαζί τις φίνες οινολάσπες του, για 6 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι mineral, μελένιο και λιπαρό.
Δοκίμασε το τώρα ή μετά από μια 3ετία.