ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ασύρτικο 2021 - Κτήμα Μπουγιούρη
Κτήμα Μπουγιούρη

ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2021 - ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ

  Ελλάδα / Αττική
€6,60
€5,70
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ξέρουμε τι θα πιούμε!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Όταν μιλάμε για τα αδέρφια Μπουγιούρη ξέρουμε τι θα πιούμε! Το Ασύρτικο - Κτήμα Μπουγιούρη είναι μια απο τις κλασικές σταθερές ετικέτες τους που μας βγάζει απο τη δυσκολία κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε!

Ο Δημήτρης και ο Γιάννης Μπουγιούρης έχουν τα αμπέλια τους στις Ερυθρές Αττικής, 25 στρέμματα στις πλαγιές του Κιθαιρώνα. Εκεί καλλιεργούν ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες από το 2006. Μαλλον θα έχεις δοκιμάσει την Μαλαγουζιά και το Merlot τους που μας έκαναν να ξανά σκεφτούμε τι σημαίνει απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής. Από τότε εμπιστευόμαστε τα αδέρφια Μπουγιούρη με κλειστά μάτια! Μπορεί να είναι από τους νεότερους οινοποιούς στη χώρα αλλά συνήθως τα κρασιά τους δεν τα προλαβαίνεις…

Το Ασύρτικο - Κτήμα Μπουγιούρη είναι ένα ασύρτικο διακριτικό και φινετσάτο, λίγο αλλιώτικο από τα νησιώτικα. Δεν εστιάζει στη στιβαρή δομή και στην πολλές φορές επιθετική Σαντορινιά οξύτητα. Έχει χαρακτήρα πιο ήμερο και τροπικό!

Το Ασύρτικο 2021 Μπουγιούρη θα γίνει συχνός επισκέπτης στο σπίτι σου!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι μέτριο λεμόνι με χρυσές ανταύγειες. Η μύτη του είναι αρωματική με τροπικά φρούτα όπως passion fruit και μπανάνα

Στο στόμα είναι φρέσκο, λόγω της ωραίας οξύτητας, ενώ πάλι τα τροπικά φρούτα και το ροδάκινο ξεχωριζουν. Μετρίου σώματος με φρουτώδη και ισορροπημένη επίγευση.  

 
Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 12.5%
Προέλευση Αττική
Ποικιλία Ασύρτικο
Αρώματα Ροδάκινο, μοσχολέμονο, passion fruit, μπανάνα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2021 - ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ τη με σούσι, θαλασσινά με λεμόνι.

Αυθεντική Καρμπονάρα

  • ½ kgr μακαρόνια 
  • 4 μεγάλα αυγά φρέσκα 
  • 250 gr Guanciale χοντροκομμένο σε κύβους 
  • 1/2 φλιτζάνι φρεσκο​​τριμμένο τυρί Parmigiano Reggiano 
  • 1/2 φλιτζάνι φρεσκοτριμμένο πεκορίνο 
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 
  • Αλάτι

 

Βάλτε σε μια κατσαρόλα 3 λίτρα καλά αλατισμένο νερό και αφήστε να πάρουν βράση. Μόλις βράσουν προσθέτουμε τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά δοκιμάζοντας μέχρι να γίνουν al dente.

Ενώ τα ζυμαρικά βράζουν, ζεστάνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Με ελάχιστο λάδι (μισή κουταλιά) σοτάρετε την παντσέτα ή το bacon για περίπου 3 λεπτά, ή μέχρι να γίνει τραγανό. Στη συνέχεια κλείστε το μάτι.

Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε τα αυγά και τα τυριά μέχρι να αναμιχθούν καλά μεταξύ τους.

Όταν τα ζυμαρικά βράσουν και είναι έτοιμα, κρατήστε 1/2 φλιτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν και στραγγίστε το υπόλοιπο.

Ανάψτε και πάλι το μάτι στο οποίο έχετε το τηγάνι με την παντσέτα ή το bacon σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέστε το μισό νερό από τα μακαρόνια. Ρίξτε στο τηγάνι τα μακαρόνια και ανακατέψτε κουνώντας το τηγάνι πάνω από τη φωτιά για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να σταματήσει το τσιρτσίρισμα και εξατμιστεί μεγάλο μέρος του νερού.

Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέστε το μίγμα των αυγών και ανακατεψτε γρήγορα μέχρι να σφίξουν τα αυγά. Τα αυγά θα μαγειρευτούν από την υπολειπόμενη θερμότητα. Αν η σάλτσα φαίνεται υπερβολικά πηχτή, προσθέστε λίγο ακόμη από το νερό των ζυμαρικών.

Πασπαλίστε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως!

Συνδυασμός με κρασί:

Η πλούσια και πληθωρική καρμπονάρα συνδυάζεται εξαιρετικά με ζωηρά λευκά κρασιά όπως το Sauvignon Blanc. Η οξύτητα και η αρωματική ένταση θα ανταπεξέλθουν στη λιπαρή αίσθηση και τη γευστική ένταση της σάλτσας. Μη διστάσετε όμως να συνδυάσετε με ένα ροζέ με οξύτητα που θα σταθεί όμορφα δίπλα στο πιάτο ταιριάζοντας ίσως καλύτερα με την πανσέτα ή το bacon.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}