ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι
Στα κρατάμε για:

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
38k+ Happy Members
Free Returns
Immediate delivery
More than 1.000.000 bottles delivered
Buy only wines you love
Côtes du Rhône Réserve Blanc 2018 - Famille Perrin
Famille Perrin

CÔTES DU RHÔNE RÉSERVE BLANC 2018 - FAMILLE PERRIN

  Γαλλία / Rhone
€15,00
12.90
€12,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Η καλύτερη εισαγωγή στο Ροδανό!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Ο Ροδανός δεν κάνει μόνο κόκκινα κρασιά αλλά και πεντανόστιμα, βουτυράτα λευκά όπως το Cotes du Rhone Reserve Blanc από το οινοποιείο Famille Perrin. Αρωματικό αλλά και λιπαρό, με εντυπωσιακή υφή θα σε ταξιδέψει στα καλύτερα σου καλοκαίρια.

Η οικογένεια Perrin είναι από τις σημαντικότερες της κοιλάδας του Ροδανού. Με παράδοση ετών και με το θρυλικό Chateau de Beaucastel να αποτελεί κληρονομιά της οικογένειας, συνεχίζουν με πάθος και μεράκι να δημιουργούν κρασιά αξιώσεων. Πάντως αν η οικογένεια υπερηφανεύεται για κάτι, είναι για την επιτυχία των κρασιών της σειράς Les Crus, στην οποία εφαρμόζει βιολογική και βιοδυναμική προσέγγιση στην καλλιέργεια των αμπελώνων.
Το Cotes du Rhone Reserve Blanc από το οινοποιείο Famille Perrin αποτελεί ένα από αυτά! Και όταν το δοκιμάσεις, δεν θα μπορείς να πιστέψεις τη φινέτσα και την ισορροπία του. Η σύνθεσή του, Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne και Viognier, δημιουργεί ένα κρασί με πλούσια λιπαρή υφή και βερικοκένιο χαρακτήρα. Το αρωματικό χαρμάνι ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και μένει εκεί με τις λεπτές οινολάσπες για αρκετούς μήνες.

Το Cotes du Rhone Reserve Blanc του οινοποιείου Famille Perrin, είναι ένα λευκό κρασί με πληθωρικό χαρακτήρα, εμβληματική ισορροπία και φοβερή σχέση ποιότητας-τιμής.

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι έχει μέτριο λεμονί χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. 

Αρωματική μύτη, με αρώματα λουλουδιών και μελιού που συνδυάζονται αρμονικά με νότες ροδάκινου, βερίκοκου και περγαμόντου.

Στόμα κομψό με ισορροπημένη οξύτητα και λιπαρότητα. Αρώματα ώριμου ροδάκινου, λευκών λουλουδιών και μελιού, σε ένα φόντο βουτύρου. Πικάντικο τελείωμα που διαρκεί. 

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13 %
Προέλευση Cotes du Rhone, Ροδανός
Ποικιλία Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne, Viognier
Αρώματα ροδάκινο, βερίκοκο, περγαμόντο, λευκά λουλούδια, μέλι, βούτυρο
Μέγεθος Φιάλης 750 ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

CÔTES DU RHÔNE RÉSERVE BLANC 2018 - FAMILLE PERRIN

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ψητά ψάρια, λεμονάτο κοτόπουλο και λευκά φρέσκα τυριά.

Σαλάτα με ζυμαρικά, σολομό, μπρόκολο και sauce ταρταρ

Για την sauce Ταρτάρ
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κρόκο αυγού, βρασμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
2 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι του γλυκού κάππαρη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό


Για την Σαλάτα
100 gr. σολομό
200 gr. ζυμαρικά φιογκάκια
5-6 φουντίτσες μπρόκολο
¾ φλυτζανιού αρακά
¾ φλυτζανιού καλαμπόκι
1 καρότο
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Για τη Σαλάτα:

Βράζουμε τα ζυμαρικά, al dente. Όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
Βράζουμε το μπρόκολο, τον αρακά και το καλαμπόκι για 8-10 λεπτά, σε αλατισμένο νερό. 

Τρίβουμε το καρότο, ψιλοκόβουμε τον μαιντανό κα κόβουμε σε μικρά κομμάτια το σολομό.

Σε μία σαλατιέρα ανακατεύουμε τον αρακά, το καλαμπόκι, το καρότο, τον σολομό και τα ζυμαρικά.

Για τη Sauce Ταρταρ:

Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμυδάκι,το αγγουράκι και την κάπαρη, αφού τα στραγγίσουμε από τα υγρά τους. Λιώνουμε τον κρόκο με ένα πηρούνι και αναμειγνύουμε με την μαγιονέζα, τον ψιλοκομμένο μαιντανό και το μείγμα αγγουριού και κάπαρης.
Προσθέτουμε την sauce στη σαλάτα, ανακατεύουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε το μπρόκολο.
Βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα και μετά σεβρίρουμε!

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}

ΒΡΕΣ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ