ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
47k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Chardonnay 2018 - Lapis Luna
Lapis Luna

CHARDONNAY 2018 - LAPIS LUNA

  Αμερική / California
€20,20
€17,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Πλούσιο, βαρελάτο και ζουμερό. Τι άλλο θέλεις από ένα Chardonnay;

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Lapis Luna Chardonnay είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τα δικά σου που θες το Chardonnay σου πλούσιο, με βαρέλι αλλά παράλληλα τραγανό και ζουμερό. Το συγκεκριμένο τα έχει όλα και συμφέρει. Μια δοκιμή θα σε πείσει!

To οινοποιείο βρίσκεται στο Mendocino και η φιλοσοφία τους είναι να ξεπερνάνε κάθε φορά το όρια τους για να δίνουν εξαιρετικά κρασιά με ασύγκριτη σχέση ποιότητας τιμής. Παράλληλα οι ετικέτες τους έχουν έμπνευση από κάποια έργα τέχνης 400 ετών, που το θέμα τους είναι ο απρόσωπος ήρωας που κυνηγάει να φτάσει το φεγγάρι (όπως οι ίδιοι κυνηγάνε να φτάσουν το απόλυτο στα κρασιά τους).

Για το Chardonnay Lapis Luna τα σταφύλια προέρχονται το 90% από το Mendocino, όπου είναι και η βάση του οινοποιείου και το 10% από το Clarksburg. Αυτό το 10% παλαιώνει σε καινούργια δρύινα βαρέλια, για 9 μήνες. Αυτό δίνει τα βουτυράτα και καπνιστά αρώματα στο κρασί αλλά δεν καλύπτει το ζουμερό και σχεδόν τροπικό φρούτο.

Πλούσια τυριά και πληθωρικές μακαρονάδες με κρεμώδης σάλτσες θα βρουν στο Lapis Luna Chardonnay το απόλυτο ταίρι τους.

Δοκιμάσε το Lapis Luna Chardonnay τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έχει μέτριο λεμονί χρώμα και πληθωρικά αρώματα ροδάκινου, lime, ανανά, ξύσματος πορτοκαλιού, mango, βουτύρου, βανίλιας, φρυγανιάς και καπνού.

Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, μέτρια οξύτητα και λιπαρή υφή. Αλμυρή καραμέλα, ροδάκινο, βούτυρο, μπισκότο, καπνός, ανανάς, λεμόνι και lime γεμίζουν το στόμα σε κάθε γουλιά.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 14,2%
Προέλευση California, Αμερική
Ποικιλία Chardonnay
Αρώματα ροδάκινο, lime, ανανάς, ξύσμα πορτοκαλιού, mango, βούτυρο, βανίλια, φρυγανιά, καπνός
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 9 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 11°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CHARDONNAY 2018 - LAPIS LUNA

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με tagliatelle με μανιτάρια, μπέικον και κρέμα γάλακτος, φιλέτο λαυράκι με σάλτσα βουτύρου, κοτόπουλο με εστραγκόν

Ταλιατέλες με σάλτσα μανιταριών

  • ½ κιλό φρέσκα μανιτάρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1/2 κιλό Ταλιατέλες
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1/4 φλιτζανιού των κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα και όσο χρειαστείτε για το σερβίρισμα

 

Καθαρίστε τα μανιτάρια με μια νωπή πετσέτα. Κόψτε τις άκρες και στη συνέχεια τεμαχίστε τα σε φέτες, περιχύστε τα με τον χυμό λεμονιού και ανακατέψτε τα.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέστε το ελαιόλαδο και βάλτε το στο μάτι σε μέτρια – υψηλή θερμοκρασία και όταν κάψει καλά προσθέστε το σκόρδο ανακατεύοντας καλά για να μην κολλήσει και να μην καούν. Προσθέστε τα μανιτάρια, ανακατέψτε καλά και καλύψτε το τηγάνι με ένα καπάκι. Αφήστε τα στη φωτιά για 4 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.

Αφαιρέστε το καπάκι και προσθέστε το αλάτι και όσο πιπέρι επιθυμείτε. Ανακατεύοντας συχνά αφήστε τα να πιουν τα ζουμιά τους και να γίνουν καφέ (περίπου 5 λεπτά).

Ταυτόχρονα, σε μια κατσαρόλα βράστε νερό και ετοιμάστε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

Σβήστε τα μανιτάρια με ένα ποτήρι λευκό κρασί, κατά προτίμηση αυτό με το οποίο θα το συνοδεύσετε.

Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα και αφήστε το να σιγοβράσει χαμηλώνοντας τη φωτιά για 3 -4  λεπτά έως ότου δέσει. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε και προσθέστε τον μαϊντανό. Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}