ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ciello Blanco 2018 - Azienda Agricola Rallo
Azienda Agricola Rallo

CIELLO BLANCO 2018 - AZIENDA AGRICOLA RALLO

  Ιταλία
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα πανέμορφο Σισιλιάνικο λευκό κρασί!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Ciello Bianco 2018 είναι ένα αρωματικό, φυσικό κρασί από την ιδιαίτερη ποικιλία Catarratto που επαναπροσδιορίζει τον όρο value for money.

To Catarratto είναι μια αρκετά διαδεδομένη ποικιλία της Σικελίας με λεμονάτο αρωματικό χαρακτήρα και ελαφρύ σώμα. Στα χέρια όμως της οικογένειας Vesco, που έχει αναλάβει τα τελευταία 10 χρονιά το οινοποιείο, αποκτά μια τελείως διαφορετική διάσταση. Τα αμπέλια βρίσκονται σε υψόμετρο 380 μέτρων και καλλιεργούνται με βάση τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. O νυχτερινός τρύγος, η παραμονή με τα στέμφυλα, θειώδη κάτω από το όριο και μηδενικές παρεμβάσεις συνθέτουν ένα αρωματικό, φρέσκο και ιδιαίτερο κρασί σε τιμή σοκ για τα δεδομένα των φυσικών κρασιών.

Μην χάσεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Απαλό λεμονί χρώμα, ελαφρώς θολό μιας και είναι φυσικό και αφιλτράριστο. Αρώματα κίτρου, λεμονιού, ροζ γκρέιπφρουτ, ανανά και λουλουδιών συμπληρώνονται από νότες αμυγδάλου. Στο στόμα είναι ευχάριστο και ισορροπημένο, με διακριτική οξύτητα και μέτριο σώμα. 

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Σικελία, Ιταλία
Ποικιλία Catarratto
Αρώματα κίτρο, λεμόνι, ροζ γκρέιπφρουτ, ανανά, λουλούδια άνθη αμυγδαλιάς
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

CIELLO BLANCO 2018 - AZIENDA AGRICOLA RALLO

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυασέ το με ελαφριές πράσινες σαλάτες, πιάτα της ασιατικής κουζίνας ή λαβράκι στον ατμό με λαχανικά.

Σαλάτα Κινόα με Κοτόπουλο και Λαχανικά

  • 1 φλιτζάνι κινόα
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • ½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 10 ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
  • 10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι και κομμένες στη μέση
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • Φύλλα μαϊντανού (ανάλογα με τη γεύση)
  • 1,5 φλιτζάνι νερό
  • 3 κουταλιές της σούπας ξίδι κόκκινου κρασιού

 

Προθερμαίνουμε αρχικά τον φούρνο στους 180°C.

Σε ένα μπολ πολτοποιούμε με ένα πιρούνι το σκόρδο μαζί με 3/4 από το κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Χτυπάμε ελαφρά μαζί με το λάδι και 1/4 από το κουταλάκι πιπέρι.

Σε νέο μπολ ανακατεύουμε τις ντομάτες, τις ελιές και το κρεμμύδι και περιχύνουμε με 2 κουταλιές από το μίγμα του ελαιόλαδου που μόλις παρασκευάσαμε. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό (1,5 φλιτζάνι) και το αφήνουμε να φτάσει σε σημείο βρασμού. Προσθέτουμε την κινόα και αφήνουμε να πάρει βράση. Αμέσως μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να σταθεί για 5 λεπτά.

Σε ένα ταψί, περιχύνουμε το κοτόπουλο με 2 κουταλάκια του γλυκού από το μίγμα του ελαιόλαδου και το υπόλοιπο αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.

Χτυπάμε το ξύδι με το υπόλοιπο μείγμα λαδιού. Στο μίγμα προσθέτουμε την κινόα και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε μαζί με τα λαχανικά και το ψητό κοτόπουλο.

 

Γαβριήλ Νικολαϊδης
Food and Fashion Blogger
Συνδυασμός με κρασί
Τα έντονα στοιχεία της σαλάτας μας ζητάνε κρασιά έντονα αρωματικά και με οξύτητα. Λευκά ή ροζέ θα κάνουν τη δουλειά μας τέλεια. 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}