ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Claudia Λευκό 2015 - Κλαούντια Παπαγιάννη
Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη

CLAUDIA ΛΕΥΚΟ 2015 - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

  Χαλκιδική
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Αρώματα Άνοιξης!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αν αναζητάτε ένα λευκό κρασί γεμάτο αρώματα και φρεσκάδα για να σας κάνει παρέα την Άνοιξη και το καλοκαίρι, τότε μάλλον το βρήκατε!

Το γαλλικό Viogner συναντά το Ασύρτικο σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό αρωμάτων και γεύσεων που συναρπάζει και τους πιο απαιτητικούς. Με μοναδικό αρωματικό βάθος που κινείται περίτεχνα ανάμεσα σε φρούτα, άνθη και φυτικά αρώματα, διατηρεί τη ζωντάνια και την ένταση και στο στόμα χαρίζοντας μια ολοκληρωμένα απολαυστική εμπειρία.

Τα προηγούμενα χρόνια λεγόταν CP. Άλλαξε το όνομα του σε Claudia. Όπως και να το λένε όμως, ένα είναι σίγουρο. Ότι το Claudia Λευκό 2016 του Κτήματος Κλαούντια Παπαγιάννη είναι ανάμεσα στα κρασιά που θα μας κάνουν παρέα αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι!

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Αχνοκίτρινο με πρασινωπές ανταύγειες στο ποτήρι, ενδεικτικές της φρεσκάδας του.

Εκρηκτικό αρωματικά κινείται ανάμεσα σε τροπική παπάγια και μάνγκο και σε κορόμηλο, αχλάδι, ροδάκινο και βανίλια. Ανθικά αρώματα χαμομηλιού, γιασεμιού και μαργαρίτας συμπληρώνουν το εντυπωσιακό αρωματικό σύνολο.

Πλούσιο στο στόμα, με ισορροπημένη οξύτητα που πλαισιώνει όμορφα τον τονισμένο από την ελαφριά γλυκύτητα φρουτένιο χαρακτήρα του. Ροδάκινο, αχλάδι και μέλι ξεχωρίζουν και παραμένουν στη μακράς διάρκειας επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα λευκό
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2016
Αλκοόλ
Προέλευση Χαλκιδική
Ποικιλία Viognier, Ασύρτικο
Αρώματα παπάγια, μάνγκο, κορόμηλο, αχλάδι, ροδάκινο, βανίλια, χαμομήλι, γιασεμί, μαργαρίτα, μέλι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CLAUDIA ΛΕΥΚΟ 2015 - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ζυμαρικά με σάλτσα θαλασσινών, κοτόπουλο λεμονάτο, μόνο του σαν απεριτίφ.

Μύδια αχνιστά με κουρκουμά

  • 700 γρ. μύδια
  • 1 Κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού κουρκουμά
  • 1 ποτήρι νερού λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι (προαιρετικά)
  • Πιπέρι
 

Πλένουμε τα μύδια κάτω από άφθονο νερό, αφαιρώντας την άμμο και τα φύκια και καθαρίζοντας καλά το κέλυφος.

Σωτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο και  προσθέτουμε τα μύδια. Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 κουτ.  γλυκού κουρκουμά. και σβήνουμε με ένα (1) νεροπότηρο κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί  λίγο το αλκοόλ και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να βράσει για 5’-6’.

Ανακοινούμε  την κατσαρόλα, ανοίγουμε και σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.

Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι  (αλάτι βάζουμε προαιρετικά) και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι φρέσκο θυμάρι.

TIP : Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος πετάμε τα ανοιχτά μύδια. Μετά το μαγείρεμα πετάμε όσα μύδια έχουν παραμείνει κλειστά.

από το σεφ Σάββα Λάμπρου

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}