ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Corte del Lupo Rosso 2022 - Ca' del Bosco
€35,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα Μπορντολέζικο Blend με Ιταλική ψυχή!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Corte del Lupo Rosso 2022 Ca' del Bosco είναι ένα μπορντολέζικο χαρμάνι από Ιταλικό έδαφος που πατάει σε περισσότερη φινέτσα και μεταξένια υφή. Μα πως να το κάνουμε άλλωστε, αφού κρύβεται από πίσω το σπουδαίο οινοποιείο Ca' del Bosco, δε γινόταν να είναι αλλιώς!

Η ιστορία του ξεκινά πριν από 30 χρόνια, όταν το Ca’ del Bosco φύτεψε τα πρώτα του κλήματα Cabernet Sauvignon. Με τα χρόνια, πολλά έχουν αλλάξει, αλλά η ουσία παρέμεινε ίδια: ένα κρασί που εξελίσσεται με αξιοθαύμαστη μακροβιότητα και διατηρεί την αυθεντικότητα του terroir. Από το 2017, το κρασί αυτό μετονομάστηκε σε Corte del Lupo, ένα όνομα που αποτυπώνει την αρμονία ανάμεσα στον αμπελώνα, τα περιβάλλοντα δάση και τους λύκους—τους σιωπηλούς φύλακες της περιοχής.

Το Corte del Lupo Rosso 2022 Ca' del Bosco αποτελείται από Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, and Carmenère, προερχόμενα από 10 πιστοποιημένους βιολογικούς αμπελώνες. Κάθε τσαμπί σταφυλιού πλένεται και στεγνώνεται προσεκτικά, μια διαδικασία που χαρακτηρίζει την τελειομανία του Ca' del Bosco. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και η ωρίμαση  σε συνδυασμό γαλλικών barriques και ανοξείδωτων δεξαμενών και διαρκεί 23 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζουμερό και κομψό κόκκινο κρασί, με έντονο φλοράλ προφίλ και μεταξένιες ταννίνες.

Δοκίμασέ το τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Το Corte del Lupo Rosso 2022 Ca' del Bosco έχει φίνα αρώματα βιολέτας, λεβάντας, ευκάλυπτου, πιπεριάς, κόκκινου κερασιού, δαμάσκηνου και κόκκινου μούρου που πλαισιώνονται από διακριτικές νότες βανίλιας και πιπεριού.

Στο στόμα, έχει μέτριο σώμα, με τραγανή οξύτητα και με μέτριες, μεταξένιες ταννίνες. Ζουμερά κόκκινα φρούτα μπλέκονται με νότες βοτάνων, κέδρου και μωβ λουλουδιών.

Τα τεχνικά
Χρώμα Kόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2022
Αλκοόλ 13.5%
Προέλευση Lombardy, Ιταλία
Ποικιλία Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Carmenère
Αρώματα βιολέτα, λεβάντα, ευκάλυπτος, πιπεριά, κόκκινο κεράσι, δαμάσκηνο, κόκκινο μούρο, βανίλια, πιπέρι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 23 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16-18°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CORTE DEL LUPO ROSSO 2022 - CA' DEL BOSCO

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ιδανικό για να συνοδεύσει roast beef, ζυμαρικά με πλούσιες, κόκκινες σάλτσες ή ώριμα τυριά.

Μακαρόνια με κιμά φούρνου

Για την Σάλτσα Μπολονέζ
500 gr. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
1 καρότο
3-4 κλωναράκια μαϊντανό
2 ντομάτες ή ντοματακια κονκασέ
1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ
150 ml. κρασί λευκό
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Μαντζουράνα αποξηραμένη
Θυμάρι αποξηραμένο
Ελαιόλαδο
Φρεσκοττριμμένο πιπέρι
Αλάτι


Για τα Ζυμαρικά
500 gr. βρασμένα σπαγγέτι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
400 ml. κρέμα γάλακτος
300 gr. τυρί μοτσαρέλα
150 gr. τυρί παρμεζάνα
150 gr. τυρί ρεγκάτο
2 κουταλιές της σούπας φρυγανιά ή γαλέτα

Για τη σάλτσα Μπολονέζ
Σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα υπόλοιπα λαχανικά μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε τον κιμά, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα για να σπάσουν οι σβόλοι και το σωτάρουμε μέχρι να καβουρδιστεί ελαφρά.
'Επειτα προσθέτουμε το κρασί και ανακατευούμε 2-3 λεπτά για να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τον ζωμό, τα ντοματάκια κονκασέ, τον πελτέ, την ζαχαρη, τα μυρωδικά και αλατοπίπερο. Αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε μερικές κουταλιές παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

Για τα ζυμαρικά
Ανακατευούμε τα τυριά με την κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα πυρέξ ή ατομικά πυρίμαχα σκεύη βάζουμε εναλλάξ στρώσεις κιμά και μακαρόνια. Τέλος καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με το μείγμα τυριών - κρέμας και πασπαλίζουμε με γαλέτα.
Ψήνουμε στους 170°C μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει.  

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}