ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Εμείς 2024 - Αμπελώνες Μάρκου
Αμπελώνες Μάρκου

ΕΜΕΙΣ 2024 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΡΚΟΥ

  Ελλάδα / Αττική
€9,60
€8,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Θα θέλεις να το καταναλώνεις συνέχεια!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Εμείς από τους Αμπελώνες Μάρκου είναι ο πιο ισορροπημένος συνδυασμός  της έντασης του Ασύρτικου με την φρεσκάδα του Μοσχάτου. Ένα πολύ ευχάριστο κρασί που θα καταναλώνεις σε καθημερινή βάση χωρίς να σκέφτεσαι με τί θα το ταιριάξεις, διότι πολύ απλά ταιριάζει με όλα!

Οι Αμπελώνες Μάρκου, με την πλούσια παράδοση στην οινοποίηση δημιουργούν κρασιά που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της Αττικής. Το υψόμετρο των αμπελώνων είναι 50-100 μέτρα, τα εδάφη αργιλώδη και η ηλικία του αμπελώνα περίπου 30 έτη. Η παραγωγή του αμπελώνα διατηρείται μικρή ώστε να εξασφαλίζει την ποιότητα και την ένταση των αρωμάτων των ποικιλιών του blend. 70% Μοσχάτο και 30% Ασύρτικο, συνοινοποιούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και μετά τη ζύμωση παραμένουν σε επαφή με τις λεπτές οινολάσπες του για περίπου 2 μήνες.

Το αποτέλεσμα αυτού είναι ο πλούσιος και φρέσκος αρωματικός χαρακτήρας, με μια δόση έντασης από το Ασύρτικο που καταλήγει σε ένα κρασί με έντονη φινέτσα, που αντικατοπτρίζει την ποιότητα των αμπελώνων και την αγάπη των Αμπελώνων Μάρκου για το κρασί.

Το Εμείς, έχει φτιαχτεί να καταναλώνεται αποκλειστικά με παρέα! To λέει άλλωστε και το όνομά του. Δίπλα του μπορείς να βάλεις ότι τραβάει η όρεξή σου ή και τίποτα απολύτως. Ο χαρακτήρας και η φρεσκάδα του στέκονται άξια και μόνα τους!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι ανοιχτό λεμονί. Πλούσια αρώματα από άνθη λεμονιάς, βερίκοκα, ροδάκινα, lime, κίτρο, πεπόνι, ανανά.

Στοι στόμα είναι ελαφρύ με δροσερή και αναζωογονητική οξύτητα. Νότες ροδάκινου, βερίκοκου, λεμονιού, lime, πεπονιού, ανανά και ανθών εσπεριδοειδών δίνουν μια αέρινη και πολύ κομψή επίγευση. 

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2024
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Αττική
Ποικιλία Μοσχάτο, Ασύρτικο
Αρώματα Άνθη λεμονιάς, βερίκοκα, ροδάκινα, lime, κίτρο, πεπόνι, ανανά.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

ΕΜΕΙΣ 2024 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με θαλασσινά, δροσερές πράσινες σαλάτες, ριζότο κολοκυθιού και λευκά τυριά

Καλαμαροκροκέτες με κουρκούτι ούζου

Πλοκάμια από φρέσκα καλαμαράκια


Για το Κουρκούτι
2 στίγματα κρόκο Κοζάνης
30 ml. ούζο
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
250 ml. σόδα αναψυκτικό
Θυμάρι
Αλεύρι φαρίνα
Αλάτι


Για το Ντρέσινγκ
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα απαλή
Χυμό λεμονιού
χυμό πορτοκαλιού
60 ml. ελαιόλαδο
Ελαιόλαδο ή Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Για το αρωματικό κουρκούτι ούζου:

Σε ένα ποτηράκι βάζουμε το ούζο με τα στίγματα του κρόκου να μουλιάσουν για 5 λεπτά. Προσθέτουμε σε ένα μπώλ όλα τα υλικά, μαζί με το ούζο και τον κρόκο, εκτός από το αλεύρι, και ανακατεύουμε καλά. Τέλος ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρ, γιατί μπορεί να μη χρειαστεί όλο, ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα, μέχρι να πάρουμε έναν παχύρευστο χυλό, ο οποίος θα στέκεται πάνω στα πλοκάμια.

Για το Ντρέσινγκ:

Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να πάρουμε μία παχύρευστη σάλτσα. Προσθέτουμε 1 – 2 στίγματα σαφράν πριν σερβίρουμε.

Για τις κροκέτες:

Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο να κάψει. Αλευρώνουμε τα πλοκάμια, τα οποία έχουμε αφήσει σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν καλά. Ρίχνουμε τα πλοκάμια στο κουρκούτι ένα ένα και με την βοήθεια ενός πιρουνιού, τα γυρνάμε ώστε να καλυφθούν καλά. Έπειτα τα ρίχνουμε ένα ένα στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Τις βγάζουμε και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί, για να "τραβήξει" το περιττό λάδι.
Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές μαζί με τη σάλτσα.

 

Έυα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}