ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Hoof & Lur 2019 - Οινοποιείο Τρουπή
Οινοποιείο Τρουπή

HOOF & LUR 2019 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΟΥΠΗ

  Ελλάδα / Μαντίνεια
€15,00
12.90
€12,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Το Μοσχοφίλερο όπως δεν το έχεις ξαναδεί!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Hoof & Lur του Οινοποιείου Τρουπή είναι μια ωδή στο οροπέδιο της Μαντινείας και η καλύτερη συντροφιά για τις μέρες που διανύουμε, σύμφωνα με τη New York Post! To έγκριτο αμερικάνικο έντυπο διάλεξε 8 κρασιά για να σου κάνουν παρέα στην καραντίνα και ανάμεσα τους έλαμψε το ταπεινό, αλλά πολυδύναμο, Μοσχοφίλερο, αφήνοντας τους όλους άφωνους!
 
Το Οινοποιείο Τρουπή στην Φτέρη Μαντινείας έχει αφιερωθεί στο Μοσχοφίλερο μιας και κάνει πολλές και διαφορετικές εκδοχές της αγαπημένης ερυθρωπής ποικιλίας. Το Hoof & Lur είναι η πιο ιδιαίτερη εκδοχή από όλες και δικαίως τράβηξε πάνω του τα φώτα του Αμερικάνικου τύπου. Ο Γιάννης Τρουπής θέλησε να κάνει ένα κρασί αφιερωμένο στην παράδοση και στους παππούδες του, που να αντανακλά το terroir της Μαντινείας. Η παραδοσιακή συνταγή περιλάμβανε ζύμωση με γηγενείς ζύμες, παραμονή με τα στέμφυλα και ελάχιστη χρήση θειωδών. Ναι όπως μπορείς να φανταστείς από τα προηγούμενα, το Hoof & Lur είναι ένα orange, φυσικό, Μοσχοφίλερο.
Τέλειο;
Θα κλείσουμε με την ατάκα της Paula Froelich, της Νew York Post: είναι αρωματικό, λουλουδάτο, αλμυρό, λεμονάτο, τραγανό και τρελά καλό!

Μην το αφήσεις να σου ξεφύγει!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Μέτριο πορτοκαλί χρώμα με ροζ ανταύγειες και εκρηκτικά αρώματα λουκουμιού, τριαντάφυλλου, γιασεμιού, λεμονιού, μανταρινιού, περγαμόντου και ροζ γκρέιπφρουτ. Σαρκώδες στόμα με μέτριο σώμα, τραγανή οξύτητα και ελαφριά τανική υπόσταση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 12 %
Προέλευση Μαντινεία
Ποικιλία Μοσχοφίλερο
Αρώματα Λουκούμι τριαντάφυλλο, γιασεμί, λεμόνι, μανταρίνι, περγαμόντο, ροζ γκρέιπφρουτ.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

HOOF & LUR 2019 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΟΥΠΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ζυμαρικά με σολομό, καλαμάρι γεμιστό στη σχάρα, κοτόπουλο με σάλτσα βούτυρο λεμόνι, λαβράκι σωτέ ή γλώσσα a la meuniere.

Γαρίδες με σκόρδο και λεμόνι

  • ½ κιλό γαρίδες μεγέθους jumbo. Ξεπαγώστε τις αν είναι κατεψυγμένες. Αν δεν είναι προ-αποφλοιωμένες τις ξεφλουδίζουμε όταν έχουν αποψυχθεί.)
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
  • ½ κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
  • αλάτι

 

Εάν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένες γαρίδες αφήστε τις να ξεπαγώσουν τη νύχτα μέσα στο ψυγείο. Στραγγίξτε τις γαρίδες και στεγνώστε τις με απορροφητικό χαρτί.

 Ξύστε ένα μεγάλο λεμόνι και στη συνέχεια στύψτε το χυμό, ώστε να δώσει τουλάχιστον 2 κουταλιές της σούπας χυμό και κοντά στη 1 μισή ξύσμα λεμονιού. Καθαρίστε το σκόρδο και ψιλοκόψτε το.

 Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και στη συνέχεια λιώνουμε το βούτυρο.

Προσθέστε τις γαρίδες σε ένα ενιαίο στρώμα και αφήστε τις μέχρι να αρχίσουν να γίνονται ροζ στα άκρα, όχι περισσότερο από 1-2 λεπτά.

 Γυρίστε τις γαρίδες από την άλλη πλευρά και προσθέστε το ψιλοκομμένο σκόρδο. Συνεχίστε το μαγείρεμα για 3-4 λεπτά ακόμα. Σβήστε με το χυμό λεμονιού, προσθέστε το ξύσμα λεμονιού και αλάτι κατά βούληση και ανακατέψτε για να καλυφθούν πλήρως οι γαρίδες με τη σάλτσα.

Σερβίρετε αμέσως.

 

Συνδυασμός με κρασί

Τα κύρια συστατικά του πιάτου είναι οι γαρίδες, ο χυμός και το ξύσμα λεμονιού αλλά και το σκόρδο. Το κρασί που θα τα συνοδεύσει πρέπει να είναι λευκό, αρωματικό, με αισθητή οξύτητα για να δέσει με τα έντονα χαρακτηριστικά των υλικών.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}