Δεν είναι μυστικό πως η Μαντινεία Μποσινάκη είναι ένα από τα ωραιότερα Μοσχοφίλερα που κυκλοφορούν εκεί έξω! Αν μάλιστα έχεις υπάρξει αρκετά τυχερός ώστε να δοκιμάσεις παλιές χρονιές αυτής της Μαντινείας, θα έχεις σίγουρα διαπιστώσει πως είναι ένα Μοσχοφίλερο με τσαγανό και εντυπωσιακές δυνατότητες!
Με την ιστορία του κτήματος να ξεκινά μόλις το 2009, τα δύο νεαρά αδέρφια Κατερίνα και Σωτήρης Μποσινάκης έχουν ήδη αποδείξει ότι με πειραματισμό και επιμονή, το Μοσχοφίλερο μπορεί να δώσει μεγάλα κρασιά και με πανέμορφη εξέλιξη στο χρόνο! Πως γίνεται αυτό;
Για την Μαντινεία Μποσινάκη τα σταφύλια προέρχονται από επιλεγμένα αμπελοτόπια στο Στενό, στα Λιθοβούνια και στα Αγιωργίτικα. Μετά, ακολουθεί μια μεγαλύτερης διάρκειας, από αυτή που γίνεται συνήθως, εκχύλιση που είναι υπεύθυνη τόσο για το ιδιαίτερο χρώμα του κρασιού, όσο και για τον εντυπωσιακό αρωματικό χαρακτήρα του. Το αποτέλεσμα πραγματικά μαγεύει!
Και αν δεν βιάζεσαι, κράτησε το 2-3 χρόνια! Πίστεψέ μας, δεν θα χάσεις...