ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Κάθετη τριάδα Moschopolis 6 2016, 2017 & 2018 - Οινοποιείο Μοσχόπολις
Οινοποιείο Μοσχόπολις

ΚΑΘΕΤΗ ΤΡΙΑΔΑ MOSCHOPOLIS 6 2016, 2017 & 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

  Ελλάδα / Θεσσαλονίκη
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Το μεγαλείο του Moschopolis 6 σε τρεις διαφορετικές χρονιές!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Το γεγονός ότι το Ασύρτικο είναι μια ποικιλία με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης και εξέλιξης στο χρόνο, δεν είναι μυστικό. Το Moschopolis 6 από το Οινοποιείο Μοσχόπολις είναι ένα από τα κορυφαία βαρελάτα Ασύρτικα εκτός Σαντορίνης και τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία, με την Τριπλέτα Κάθετης Γευσιγνωσίας Moschopolis 6!

Σε ένα κομψό custom made χάρτινο κουτί, περικλείονται οι 3 διαδοχικές χρονιές του Moschopolis 6 καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρύγο και τις διαφορές της κάθε χρονιάς.

Η χρονιά του 2016 ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε το Μoschopolis 6 και η χρονιά που το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε. Η αναλογία Ασύρτικο - Ξινόμαυρο είναι 90% - 10%, ενώ τα Γαλλικά δρύινα βαρέλια, είναι 100% καινούργια.

Η χρονιά του 2017 είναι η κορυφαία χρονιά του, με απόλυτη ισορροπία και πολύ εκφραστικό φρούτο. Η αναλογία Ασύρτικο - Ξινόμαυρο είναι 85% - 15%, ενώ τα βαρέλια είναι 30% νέα και 70% δεύτερης χρήσης.

Η χρονιά του 2018 είναι μια πάρα πολλά υποσχόμενη χρονιά, που αν και δύσκολη, έδωσε ένα Ασύρτικο με κοφτερή οξύτητα και υψηλή συμπύκνωση. Ακόμα είναι νεαρό, αλλά έχει πολλά να δώσει τα επόμενα χρόνια. Η αναλογία Ασύρτικο - Ξινόμαυρο είναι 90% - 10%, ενώ τα Γαλλικά δρύινα βαρέλια είναι 60% καινούργια και 40% δεύτερης χρήσης.

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Η Τριπλέτα Κάθετης Γευσιγνωσίας Moschopolis 6 είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους αγαπούν το Ασύρτικο αλλά και για όσους αγαπούν τους πειραματισμούς. Παράλληλα είναι μια φανταστική ευκαιρία να εξερευνήσεις τις δυνατότητες του Ασύρτικου με φίλους και πλούσια λιπαρά ψάρια και κρεατικά.
Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2016, 2017, 2018
Προέλευση Θεσσαλονίκη
Ποικιλία Ασύρτικο, Ξινόμαυρο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 6 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 11°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΚΑΘΕΤΗ ΤΡΙΑΔΑ MOSCHOPOLIS 6 2016, 2017 & 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με πιάτα με καραβίδα ή αστακό, μεγάλα ψάρια στα κάρβουνα ή με πιάτα κοτόπουλου με λευκές σάλτσες.

Γαρίδες με μπιζέλια και τζίντζερ

  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
  • 300 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
  • 1/3 φλιτζάνι μπιζελια με το λοβό
  • 8 μεγάλες γαρίδες αποφλοιωμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο ginger
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί

 


Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια και αφήστε τα να μαλακώσουν ανακατεύοντας, περίπου 5 λεπτά. Αφαιρέστε τα από το τηγάνι και ακουμπήστε τα σε ένα απορροφητικό χαρτί.

Προσθέστε τα μπιζέλια στο τηγάνι και μαγειρέψτε τα ανακατεύοντας, για περίπου 2 λεπτά. Αφαιρέστε τα από το τηγάνι και βάλτε τα μαζί με τα μανιτάρια στο απορροφητικό χαρτί.

Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας λάδι στο τηγάνι. Στη συνέχεια βάζουμε στο τηγάνι τις γαρίδες και το ψιλοκομμένο τζίντζερ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας, μέχρι οι γαρίδες να γίνουν αδιαφανείς, περίπου 4 λεπτά.
Επιστρέψτε όλα τα λαχανικά στο τηγάνι και προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και το ξίδι από λευκό κρασί. Μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθούν καλά, περίπου 4 λεπτά.


Συνδυασμός με κρασί
Οι umami γεύσεις του πιάτου είναι έντονες, ζητώντας ένα κρασί με έντονο αρωματικό χαρακτήρα. Λευκό, με αρώματα φρούτων και λουλουδιών, με μια νότα γλυκύτητας αλλά και με σχετική οξύτητα που θα σταθεί όμορφα δίπλα στη σόγια και το ξίδι. Η πρότασή μας Sauvignon Blanc - Άγγελος Νούλας.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}