ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
47k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Παραλία 2019 - Φοίβος Παπαστρατής
Φοίβος Παπαστρατής

ΠΑΡΑΛΙΑ 2019 - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΣ

  Ελλάδα / Εύβοια
€17,80
€15,20
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Συνδυάζει με μαεστρία τον αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχάτου, με τη στιβαρή δομή του Ασύρτικου.

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Φιγουράρει στις λίστες Μισελενάτων εστιατορίων
O Φοίβος Παπαστρατής είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα οινικά ταλέντα της Ελλάδας. Έχοντας πρακτικά μεγαλώσει μέσα στο κρασί και έχοντας ξεκινήσει να κάνει κρασιά πριν ακόμα πάρει το πτυχίο του από το Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας ποτών, η πορεία του δείχνει να είναι το λιγότερο λαμπρή. Τα σταφύλια προέρχονται από ιδιόκτητα αμπέλια στο Ληλάντιο Πεδίο, με τα οποία ασχολείται ακατάπαυστα και με μεράκι. Η περιοχή έχει τεράστια αμπελουργική παράδοση και ο Φοίβος είναι ένας άξιος συνεχιστής της. Το Μοσχάτο και το Ασύρτικο έχουν εγκλιματιστεί τέλεια και κάθε χρονιά δίνουν όλο και καλύτερο καρπό!

Για την Παραλία του Φοίβου ακολουθούνται ήπιες μέθοδοι οινοποίησης και παρατεταμένη παραμονή του κρασιού με τις οινολάσπες του. Το αποτέλεσμα καταφέρνει και συνδυάζει με μαεστρία τον αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχάτου, με τη στιβαρή δομή του Ασύρτικου. Η τρυφερή ετικέτα πρακτικά είναι μια παλιά ζωγραφιά του Φοίβου, όταν ήταν ακόμα παιδί και ονειρευόταν παιχνίδια στη θάλασσα και τον ήλιο.

Μη χάνεις χρόνο και δοκίμασέ τη τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Η Παραλία του Φοίβου Παπαστρατή έχει απαλό λεμονί χρώμα και μεθυστικά αρώματα τριαντάφυλλου, γιασεμιού, λεμονανθών, κίτρου, lime, λευκόσαρκου ροδάκινου και αχλαδιού. Νύξεις ζύμης και ξύσματος πορτοκαλιού συμπληρώνουν το αρωματικό σύνολο.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, τραγανή οξύτητα και ελαφριά λιπαρή αίσθηση. Ζουμερό λεμόνι, αχλάδι, σταφύλι, νεκταρίνι, γκρέιπφρουτ και lime μπλέκονται με νότες από προζύμι, λευκό τριαντάφυλλο και ζουμπούλι.
Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Εύβοια
Ποικιλία Ασύρτικο, Μοσχάτο
Αρώματα Γιασεμί, λεμονανθοί, κίτρο, lime, λευκόσαρκο ροδάκινο, ξύσμα πορτοκαλιού, ζουμερό λεμόνι, αχλάδι, σταφύλι, νεκταρίνι, γκρέιπφρουτ, προζύμι, λευκό τριαντάφυλλο, ζουμπούλι.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΠΑΡΑΛΙΑ 2019 - ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με δροσερές σαλάτες, ζυμαρικά με θαλασσινά ή λευκά τυριά.

Ανοιξιάτικη Σαλάτα με Κοτόπουλο, Φράουλα και Μανούρι

 

  • 1 σαλάτα baby leaves
  • 100 gr. ψημένο φιλέτο κοτόπουλο 
  • 3 φέτες προσούτο
  • 100 gr. μανούρι
  • 4 φράουλες
  • Φυστίκια

Για το dressing

  • 1 φράουλα
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό μπαλσάμικο 
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 3 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας νερό
  • Εστραγκόν, προαιρετικά

 

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά του dressing σε ένα μπλέντερ.

Πλένουμε καλά τα φύλλα της σαλάτας και τα ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα. Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, περιχύνουμε με 1 κουταλιά της σούπας από το dressing και ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια μας ή 2 κουτάλια.

Μεταφέρουμε την  σαλάτα σε μια ρηχή και πλατιά σαλατιέρα, προσθέτουμε το μανούρι θρυμματισμένο, τις φέτες προσούτο κομμένες σε μεσαίου μεγέθους κομμάτια και το κοτόπουλο σε μικρές, λεπτές φέτες. Προσθέτουμε τις φράουλες κομμένες στα 4, το φυστίκι χοντροτριμμένο και περιχύνουμε με το dressing.

 

Εύα Μονοχάρη
Food blogger

Συνδυασμός με κρασί

Πρασινάδες και φρούτα σε συνδυασμό με προσούτο, μανούρι και ελαφρώς γλυκό dressing. Ροζέ αρωματικά και φρουτώδη με ελάχιστη γλυκύτητα και φρέσκα λευκά με αρωματική πολυπλοκότητα και μέτρια οξύτητα στο στόμα είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Δες τις προτάσεις του mySommelier πιο κάτω!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}