Το Πέταλο Λευκό του Κτήματος Γκόφα είναι ένα νόστιμο και πολύ αρωματικό λευκό κρασί από ένα πολύ αναζωογονητικό χαρμάνι ποικιλιών. Το Μοσχοφίλερο και ο Ροδίτης συνεργάστηκαν άψογα και έδωσαν το απόλυτο κρασί της παρέας. Και τώρα που η θερμοκρασία δειλά δειλά ανεβαίνει, θα χρειαστείς ποσότητα!
Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες στο Κούτσι της Νεμέας, έγιναν η αφορμή για την ίδρυση του οινοποιείου το 1959, όταν η οινοποίηση γινόταν ακόμα με πολύ παραδοσιακούς τρόπους. Τα χρόνια έφεραν αλλαγές και με σκοπό την αναγέννηση και την ανανέωση σε μεθόδους καλλιέργειας και τεχνολογίες οινοποίησης, ο Κωνσταντίνος Γκόφας, το 1998 ανέλαβε τη διαχείριση του οινοποιείου και πειραματίστηκε ποικιλοτρόπως, με προσήλωση και εμμονή σε κάθε λεπτομέρεια, από το αμπέλι μέχρι και την τελευταία τελεία στην ετικέτα.
Το Πέταλο Λευκό, είναι ένα χαρμάνι από 75% Ροδίτη και 25% Μοσχοφίλερο που συνδυάζει την δροσερή οξύτητα του πρώτου με τα πλούσια αρωματικά στοιχεία του δεύτερου, σε ένα πολύ απολαυστικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα που σε γεμίζει φρεσκάδα!
Πρόκειται για ένα λευκό κρασί που καταναλώνεται πολύ εύκολα και μετά μανίας, οπότε θα χρειαστείς αρκετές φιάλες.