Μη σου κάνει εντύπωση αν μετά τη δοκιμή της, ζητάς να καταναλώνεις ρετσίνα σχεδόν καθημερινά. Ναι είναι τόσο εθιστική και τόσο ζουμερή που δεν φαντάζεσαι. Η Ρετσίνα από Μοσχάτο Αλεξανδρείας του οινοποιείου Γκαράλη, θα σε μαγέψει.
Τα βιολογικής καλλιέργειας αμπελοτόπια στον άγιο Δημήτριο της Λήμνου, έχουν τις ιδανικές συνθήκες ώστε το Μοσχάτο Αλεξανδρείας να δώσει εκπληκτικό καρπό. Χαμηλό υψόμετρο χωρίς παρεμβολές βουνών, δροσερά αεράκια που ωριμάζουν άριστα τα σταφύλια και τα ηφαιστειογενή εδάφη σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, αποτέλεσαν τον τέλειο καμβά για τη δημιουργία ενός μοναδικού αποτελέσματος. Μετά την προζυμωτική εκχύλιση για 4 ώρες, ακολούθησαν απαλές πιέσεις και ο πολύτιμος πρώτος χυμός των σταφυλιών μεταφέρθηκε σε ανοξείδωτες δεξαμενές για να ξεκινήσει η ζύμωση. Αφού τελείωσε, προστέθηκε το καλύτερης ποιότητας ρετσίνι από τη Χαλκιδική και έμεινε σχεδόν για 7 ημέρες, μέχρι να φτάσει το επιθυμητό επίπεδο κομψότητας! Πήρες μια ιδέα τι έχουμε εδώ;
Η Ρετσίνα από Μοσχάτο Αλεξανδρείας του οινοποιείου Γκαράλη, είναι από αυτές που θα καταναλώνονται χωρίς πολύ σκέψη. Αυτός ο εντυπωσιακός συνδυασμός ποικιλίας και ρετσινιού, είναι απλά σκανδαλώδης!
Δοκίμασε τη τώρα!