Ο Ροδίτης 2015 από το οινοποιείο Άωτον είναι το κρασί για το οποίο όλοι θα μιλάνε αύριο. Εμείς το ανακαλύψαμε όπως πάντα πρώτοι και το φέρνουμε στο ποτήρι σου για να είσαι πάντα μπροστά!
Μην κουνάς το κεφάλι σου, Ροδίτης του 2015 ναι, και τα σπάει!
Ο Σωτήρης Γκίνης είναι ένας νέος οινοποιός με άσβεστο πάθος για τις ποικιλίες της Αττικής, το Σαββατιανό και το Ροδίτη. Η φιλοσοφία του πως το καλό κρασί θέλει χρόνο για να εκφραστεί πλήρως και έτσι ο Ροδίτης του 2015 κυκλοφορεί τώρα καθώς τώρα πιστεύει πως έχει φτάσει στο απόγειο του.
Μετά τον νυχτερινό, χειρωνακτικό τρύγο ακολουθεί ζύμωση και παλαίωση με τις οινολάσπες για τουλάχιστον 8 μήνες. Έπειτα εμφιαλώνεται και περιμένει υπομονετικά στο κελάρι για όσο χρειαστεί. Αξίζει να σου πούμε πως σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει κάτι παρόμοιο. Αυτός ο Ροδίτης έχει απίστευτη δομή και συμπύκνωση που θυμίζει Ασύρτικο και εντυπωσιακή λιπαρή αίσθηση που κέρδισε με άνεση το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό Sommelier Wine Awards 2018. Και όχι μόνο κέρδισε αλλά άφησε πίσω του Ασύρτικα Σαντορίνης και Ξινόμαυρα!
Μη χάνεις ούτε λεπτό, δοκίμασε το τώρα!