Αν τους ήξερες κι εσύ όσο καλά τους ξέρουμε εμείς, θα γνώριζες ότι, όταν η οικογένεια Χαριτάτου αποφασίζει να κάνει κάτι, τότε σίγουρα θα το κάνει καλά!
Γνωστή στους Κεφαλονίτικους κύκλους για τη μακρά παράδοσή της στην ενασχόληση με τη γη και την αγάπη της για τις τέχνες και τον πολιτισμό, ασχολείται εδώ και χρόνια με τα αμπέλια και την οινοποιεία. Στον οικογενειακό αμπελώνα, στα Κλαδάτα Κεφαλονιάς, με το πανέμορφο πατρικό σπίτι που μοιάζει βγαλμένο από φωτογραφία από εξωτικό παράδεισο, καλλιεργήθηκε το αγαπημένο τους Μοσχάτο. Κάτι το έδαφος, κάτι το ιδιαίτερο κλίμα της περιοχής και η προσεκτική οινοποίηση, το Τυπάλδο από το Κτήμα Χαριτάτου είναι η απόλυτη έκφραση της εκρηκτικά αρωματικής ποικιλίας.
Το Τυπάλδο του Κτήματος Χαριτάτου, ήδη μαζεύει βραβεία και κοσμεί κάποιες από τις καλύτερες ελληνικές λίστες κρασιών και όχι μόνο.
Πότε να το πιείς;
Τώρα!
Αν θέλεις τη συμβουλή μας, μην προσπαθήσεις να αντισταθείς…