ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Wild Rock Sauvignon Blanc 2019
-

WILD ROCK SAUVIGNON BLANC 2019

  Νέα Ζηλανδία / Marlborough
€19,00
14.70
€14,70
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Η αρωματική ένταση του Sauvignon Blanc χτύπησε κόκκινο!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
To Wild Rock Sauvignon Blanc 2019 είναι ένα εκρηκτικά αρωματικό και τροπικό Sauvignon Blanc από τη Νέα Ζηλανδία! Και πως να μην είναι, αφού πίσω από τη δημιουργία του κρύβεται το πασίγνωστο και εμβληματικό οινοποιείο Craggy Range, που κάνει κάποια από τα καλύτερα Sauvignon Blanc της Νέας Ζηλανδίας!

Τα αμπέλια βρίσκονται στο Marlborough που φημίζεται παγκοσμίως για τα εξαιρετικά Sauvignon του. Το ζεστό κλίμα και το ιδιαίτερο έδαφος του δίνουν στα κρασιά μοναδικό φρουτώδη χαρακτήρα, που εκφράζεται σαν gooseberry, lime και mango (ναι, είναι τόσο νόστιμο όσο ακούγεται). Αυτός ακριβώς είναι και ο αρωματικός χαρακτήρας του Wild Rock Sauvignon Blanc 2019. H προσεκτική οινοποίηση, σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες, ενισχύει τα αρώματα της ποικιλίας και το αποτύπωμα του terroir, δίνοντας ένα ζουμερό και νόστιμο κρασί, που σίγουρα θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή που θα το μυρίσεις στο ποτήρι σου!

Ναι, σίγουρα πίνεται και σκέτο αλλά μη χάσεις την ευκαιρία να συνδυάσεις το Wild Rock Sauvignon Blanc 2019 με ριζότο σπαραγγιών, χτένια με πουρέ αρακά, sushi και τόσα άλλα!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
To Wild Rock Sauvignon Blanc έχει απαλό λεμονοπράσινο χρώμα και μεθυστικά αρώματα gooseberry, lime, mango, passion fruit, ανανά, πράσινης πιπεριάς, λεμονιού, ροδάκινου και λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι έντονα φρουτώδες, με μέτριο σώμα και δροσιστική οξύτητα. Ζουμερά τροπικά φρούτα όπως ανανάς, guava, lime και passion fruit μπλέκονται με νότες γκρέιπφρουτ, λεμονιού, ροδάκινου, φύλλων λεμονιάς και σπαραγγιού, συνθέτοντας ένα πολύ νόστιμο σύνολο.
Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Marlborough, Νέα Ζηλανδία
Ποικιλία Sauvignon Blanc
Αρώματα Gooseberry, mango, πράσινη πιπεριά, ανανάς, guava, lime, passion fruit, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, ροδάκινο, φύλλα λεμονιάς, σπαράγγι.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7°C
Παλαίωση 3+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

WILD ROCK SAUVIGNON BLANC 2019

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με χτένια και ψητά σπαράγγια, σούπα Tom Kha Gai ή ένα σπανακόρυζο.

Σαλάτα με κοτόπουλο και μάνγκο

Για το κοτόπουλο
1 μέτριο κομμάτι στήθος κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κρέας
3-4 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ


Για την σαλάτα
200 gr. μάνγκο
1 μικρή κίτρινη πιπεριά
1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά
1 μικρή κόκκινη πιπεριά
1 μέτριο κρεμμύδι
5-6 κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο


Για την βινεγκρέτ
1 κουταλιά της σούπας τζίντζερ
2 κουταλιές της σούπας ζαχαρη
1 ολόκληρο λάιμ
4-5 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο


Επιπλέον θα χρειαστείτε
Σουσάμι για το σερβίρισμα

Για το κοτόπουλο.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές.
Ανακατεύουμε το μέλι, την μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λάιμ.
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο μέσα στη μαρινάδα για τουλάχιστον 10 λεπτά ή περισσότερο αν έχουμε χρόνο! 

Ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ.
Σε ένα γουδί χτυπάμε την ζάχαρη και το τριμμένο  τζίντζερ. Προθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό λάιμ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λάδι που επιλέξαμε, ανακατεύοντας ζωηρά με πιρούνι, μέχρι να ομογενοποιηθεί. 

Ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ, το τηγάνι ή τη σχάρα.
Περιχύνουμε το κοτόπουλο, όσο είναι ζεστό, με 2 κουταλιές της σούπας βινεγκρέτ.
Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς μέχρι να ετοιμάσουμε την σαλάτα!

Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, το βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Κόβουμε το μάνγκο και τις πιπεριές σε λεπτά στίκς.

Σε ένα μπολ βάζουμε το μάνγκο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τον κόλιαντρο ψιλοκομμένο, την βινεγκρέτ και ανακατεύουμε.

Στο πιάτο σερβιρίσματος, βάζουμε λίγο κοτόπουλο και προσθέτουμε την σαλάτα.
Τελειώνουμε με το υπόλοιπο κοτόπουλο, περιχύνουμε με λίγη ακόμη βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}