Βιολογική, φυσική, παραδοσιακή, πρωτοποριακή! Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς για τη Ρετσίνα του Οινοποιείου Τετράμυθος από την ορεινή Αιγιαλεία.
Με πρώτη ύλη εξαιρετικής ποιότητας Ροδίτη από επιλεγμένο αμπελοτόπι, μοναδικό λίπασμα κοπριά από γίδα διπλανού αμπελοτεμαχίου και ρετσίνι από τα πεύκα στην άκρη του αμπελώνα, η Ρετσίνα του Οινοποιείου Τετράμυθος είναι κάτι παραπάνω από ένα τοπικό προϊόν. Αν σε αυτά προσθέσει κανείς ότι η ζύμωση πραγματοποιείται σε πήλινους αμφορείς φτιαγμένους με χώμα της περιοχής, ότι χρησιμοποιούνται άγριες, γηγενείς ζύμες και ότι το κρασί παραμένει πάνω στις οινολάσπες για 2 μήνες χωρίς χρήση θειώδους, τότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να προετοιμαστείς για κάτι ιδιαίτερο.
Η Ρετσίνα 2017 του Οινοποιείου Τετράμυθος είναι ένα μοναδικό μείγμα σύγχρονης και πρωτοπόρας οινοποίησης με τις παραδοσιακότερες των μεθόδων. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά λεπτεπίλεπτο, με το ρετσίνι να δίνει μόνο τον τόνο επιτρέποντας στα ανθικά και φρουτώδη αρώματα του ροδίτη να εκφραστούν, χωρίς να τα καλύπτει.
Η μικρή παραγωγή προορίζεται για τις αγορές του εξωτερικού και μόνο ελάχιστη ποσότητα παρέμεινε στην Ελλάδα.