ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Σαντορίνη 2017 - Κτήμα Τσέλεπου
Κτήμα Τσέλεπου

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

  Σαντορίνη
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Η εμπειρία δεν κρύβεται !

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Είναι πασίγνωστος κυρίως για τα Μοσχοφίλερα και τις Δρυόπες του. Αλλά όταν ο Γιάννης Τσέλεπος αποφάσισε να συνεργαστεί με την Κάναβα Χρυσός κάνοντας την απόβασή του στη Σαντορίνη, ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο άνοιξε. Η Σαντορίνη Τσέλεπου 2017 είναι ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια του νησιού! ParkerDecanter και άλλοι μεγάλοι κριτικοί και διαγωνισμοί συμφωνούν απόλυτα.

Βασικό του όπλο, το Ασύρτικο από τα παλιά αμπέλια της οικογένειας Χρυσού-Δρόσου στις εμβληματικές (Grand Cru) περιοχές Εμπορείο, Ακρωτήρι και Πύργος. Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Τσέλεπος έχει πείρα που ζηλεύουν πολλοί. Το νέο του παιδί, η Σαντορίνη Τσέλεπου 2017 είναι μια από τις τυπικότερες και τιμιότερες ίσως Σαντορίνες που κυκλοφορούν.

Αν δεν βιάζεσαι, η Σαντορίνη Τσέλεπου 2017 μπορεί να περιμένει τουλάχιστον ως το 2023.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι μέτριο λεμονί. 

Μύτη εκφραστική στην οποία κυριαρχούν εσπεριδοειδή όπως λεμόνι, grapefruit, περγαμόντο, ροδάκινο και μέλι. Ο έντονος mineral χαρακτήρας και η καπνιστή αίσθηση μαρτυρούν την καταγωγή του.

Στο στόμα έχει γεμάτο σώμα, κοφτερή οξύτητα και τρομακτική συμπύκνωση. Τα αρώματα του στόματος ακολουθούν τη μύτη και έχουν και εδώ έντονη παρουσία. Η επίγευση εσπεριδοειδών μένει στο στόμα για ώρα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Σαντορίνη
Ποικιλία Ασύρτικο
Αρώματα λεμόνι, grapefruit, περγαμόντο, ροδάκινο, μέλι, ορυκτότητα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 11 °C
Παλαίωση 7 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ψάρια στη σχάρα ή πιάτα θαλασσινών.

Λαβράκι στα κάρβουνα με πικάντικη σάλτσα σόγιας

  • 2 λαβράκια (των 500γρ) καθαρισμένα και ξεσπλαχνισμένα
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • Μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη)
  • 2 λεμόνια ή 1 πορτοκάλι
  • 10 γρ φρέσκο ​​τζίντζερ, σε λεπτές φέτες
  • Επιπλέον φέτες λεμόνι ή λάιμ για το σερβίρισμα

 

Για τη σάλτσα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 έως 1 φρέσκια καυτερή πιπεριά, σε λεπτές φέτες (εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας)
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

 

Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή ανάψτε τα κάρβουνα. Καθαρίστε το ψάρι καλά μέσα και έξω, και σκουπίστε το καλά. Κάνετε 3-4 κάθετες κάθετες στο κόκκαλο τομές  σε κάθε πλευρά του ψαριού. Αλοίψτε τα ψάρια μέσα και έξω με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε τα με αλάτι και πιπέρι μέσα και έξω. Γεμίστε τα με τα φρέσκα βότανα, φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και τις φέτες τζίντζερ στις εγκοπές που ανοίξατε νωρίτερα.

Τοποθετήστε τα ψάρια μέσα σε μια σχάρα ψησίματος και ασφαλίστε τη καλά. Αφού έχουν κάτσει τα κάρβουνα ή αφού το grill αερίου έχει ζεσταθεί καλά, ψήστε για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε τη σχάρα από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.

Για τη σάλτσα, τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και όταν κάψει, προσθέστε το σκόρδο και τις πιπεριές τσίλι. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη και αφήστε στη φωτιά για 1 λεπτό.

Περιχύστε τα ψάρια με τη σάλτσα και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}