ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
10 + 2  Ροζέ 2019 - Κτήμα Μπουγιούρη
Κτήμα Μπουγιούρη

10 + 2 ΡΟΖΕ 2019 - ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ

  Ελλάδα / Αττική
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα ροζέ αξιώσεων με απίθανη σχέση ποιότητας / τιμής!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Ένα ροζέ γεμάτο μπρίο και απολαυστικά φρουτένια στοιχεία δεν μπορεί παρά να κερδίσει τόσο τους φίλους του κόκκινου κρασιού που δυσκολεύονται όσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, όσο και τους φίλους του λευκού που θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι εντονότερο και πιο πλούσιο, χωρίς όμως να υστερεί σε φρεσκάδα.

Το Cabernet Sauvignon καλλιεργείται στους πρόποδες του Κιθαιρώνα σε ιδανικές συνθήκες για την σωστή φαινολική ωρίμανσή του. Το Ροζέ 2019 του Κτήματος Μπουγιούρη που παράγεται από αυτό, ενθουσιάζει τόσο με τα αρώματα και τις γεύσεις του, όσο και με την τιμή του, που το κάνει πραγματικά ασυναγώνιστο!    

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι φωτεινό φραουλί χρώμα με κεραμιδί ανταύγειες.

Στη μύτη πλούσια, γεμάτα φρεσκάδα αρώματα φράουλας και κερασιού με νύξεις τριαντάφυλλου.

Μεσαίου όγκου σώμα, με ελαφριά γλυκύτητα που ενισχύει την αίσθηση φράουλας και κερασιού στο στόμα και ισορροπημένη οξύτητα που χαρίζει φρεσκάδα. Η μακράς διάρκειας επίγευση αφήνει τπ φρούτο στο στόμα για ώρα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 13 %
Προέλευση Αττική
Ποικιλία Cabernet Sauvignon
Αρώματα φράουλα, κεράσι, τριαντάφυλλο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

10 + 2 ΡΟΖΕ 2019 - ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε το με ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες, ντομάτες γεμιστές και άλλα λαδερά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Εναλλακτικά απολαύστε το μόνο του σαν απεριτίφ.

Pizza με prosciutto και ρόκα

  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόκκινο πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μπάλα ζύμη πίτσας, ανοιγμένη για μια πίτσα
  • 3/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 4 φέτες prosciutto, κομμένες στα τέσσερα
  • 1/4 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες λεπτές
  • 1-2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα, τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι ρόκα

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200oC.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη σάλτσα ντομάτας, τη ρίγανη και το κόκκινο πιπέρι. Απλώστε το μείγμα πάνω από την ανοιγμένη ζύμη πίτσας. Καλύψτε με τη μισή τριμμένη μοτσαρέλα.

Απλώνουμε  ομοιόμορφα το prosciutto, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα.

Αλείφουμε την κρούστα ζύμης περιμετρικά με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

Τοποθετήστε την πίτσα σε χαρτί ψησίματος και ψήστε μέχρι το τυρί να πάρει χρυσό χρώμα, περίπου 10 έως 12 λεπτά.

Ενώ η πίτσα είναι στον φούρνο, βάλτε τη ρόκα, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλάτι σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε τα.

Αφαιρέστε την πίτσα από το φούρνο. Αφήστε την να κρυώσει για 5 λεπτά και στη συνέχεια απλώστε το μίγμα της ρόκας. Κόβουμε την πίτσα και τη σερβίρουμε ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Συνδυασμός με κρασί

Ο συνδυασμός prosciutto, σάλτσας ντομάτας και ρόκας οδηγεί στην επιλογή ενός ξηρού ροζέ κρασιού με σχετική οξύτητα και ένταση ή ενός κόκκινου με φρουτώδη χαρακτηριστικά και μαλακές τανίνες.

Δες τις προτάσεις του mySommelier πιο κάτω!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}