ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Champagne Brut Rose Royal - Pommery
Pommery

CHAMPAGNE BRUT ROSE ROYAL - POMMERY

  Γαλλία / Champagne
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Σύμφωνα με το Decanter, μια από τις καλύτερες που κυκλοφορούν!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Η Champagne Brut Rose Royal Pommery σύμφωνα με το Decanter είναι από τις καλύτερες ροζέ Σαμπάνιες που κυκλοφορούν. Από την άλλη ο σπουδαίος οίκος Pommery, με βαθιά ιστορία και παράδοση, δε θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο.

Ο Οίκος Pommery ιδρύθηκε το 1858 στο Reims της Γαλλίας, από τους Alexander Louis Pommery και Narcisse Greno. Αργότερα ανέλαβε τα ηνία η Madame Pommery, σύζυγος του Alexander Louis. O Οίκος έζησε μαζί της μεγάλες στιγμές, όπως την κυκλοφορία της πρώτης vintage champagne που έγινε ποτέ. Για την εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας αλλά και τις σταθερότητας τα σταφύλια προέρχονται από Grand Cru αμπελοτόπια. Για την Champagne Brut Rose Royal Pommery, το Pinot Noir προέρχεται από το αμπελοτόπι Bouzy Grand Cru και οινοποείται σαν κόκκινο κρασί. Το Chardonnay και το Pinot Meunier προέρχονται από 30 διαφορετικά crus και μετά τη λευκή οινοποίηση μπλεντάρονται με το Pinot Noir. Μετά τη δεύτερη ζύμωση στη φιάλη ακολουθεί παλαίωση για 3 χρόνια sur latte. To αποτέλεσμα είναι κομψό και πλούσιο, με γοητευτικό χρώμα και κρεμώδη αφρισμό.

Τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και τα σημαντικά δείπνα της ζωής σου, μόλις βρήκαν το κρασί τους!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΛΑΦΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Έχει απαλό σομον χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες και ντελικάτα αρώματα ροδάκινου, ροζ γκρέιπφρουτ κερασιού, μπισκότου και φράουλας. Νόστιμο στόμα με πλούσιο αφρισμό, μέτριο σώμα και τραγανή οξύτητα. Πιο γλυκά και ώριμα τα φρούτα στο στόμα, ντυμένα με μπισκοτένιες και mineral νότες. 
Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Αφρώδες, Ξηρό
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Καμπανία, Γαλλία
Ποικιλία Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Αρώματα φράουλα, κεράσι, φραμπουάζ, ρόδι, ροζ γκρέιπφρουτ, ζύμη, μπισκότο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 5+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CHAMPAGNE BRUT ROSE ROYAL - POMMERY

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το μόνο του σαν απεριτίφ ή συνδύασέ το με σολομό στα κάρβουνα, με ταρτάρ τόνου, μια σούπα γκασπάτσο και γιατί όχι με καλοψημένο αρνάκι στα κάρβουνα!

Ντοματόπιτα με τυριά Νάξου

Για το φύλλο
400 γρ. αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και για το λάδωμα των φύλλων
265 ml. νερό κόρν φλάουρ ή νισεστέ για το άνοιγμα
½ κ.γ. αλάτι

 

Για τη γέμιση
1500 γρ. τομάτες ώριμες
200 γρ. γραβιέρα Νάξου
100 γρ. αρσενικό Νάξου
250 γρ. φέτα
1 πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Για το φύλλο:

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για το φύλλο και έπειτα χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 ίσα μέρη και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη.

Για τη γέμιση:
Χαράζουμε ελαφρά τις τομάτες στο κάτω μέρος δημιουργώντας ένα σταυρό και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε από πάνω καυτό νερό, τις αφήνουμε για μερικά λεπτά και τις ξεφλουδίζουμε.

Αφού κόψουμε τις τομάτες σε κυβάκια, τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι όπου τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε για περίπου 45’, για να βγάλουν τα υγρά τους.

Ανοίγουμε το κάθε φύλλο με πλάστη και χρησιμοποιόντας λίγο νισεστέ.
Στρώνουμε διαδοχικά 3 φύλλα μέσα σε ένα ταψί (34-36 εκ.), ραντίζοντας κάθε φύλλο με μπόλικο ελαιόλαδο γι να γίνει τραγανό.

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και τρίβουμε στον τρίφτη τη γραβιέρα και το αρσενικό. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τις τομάτες, την πιπεριά, τα τριμμένα τυριά, τη ζάχαρη, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε απαλά.

Απλώνουμε το μίγμα πάνω στα φύλλα, προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και απο πάνω καλύπτουμε με το άλλο φύλλο. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και χαράζουμε ελαφρά με μαχαιράκι την επιφάνεια.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις (στο χαμηλότερο ράφι) στους 200°C, για περίπου 60’!

Σημειώσεις

– Προτιμήστε ώριμες αλλά σφιχτές ντομάτες.
- Στη γέμιση δεν χρειάζεται ούτε επιπλέον αλάτι ούτε ελαιόλαδο.
– Μπορείτε να προσθέσετε ποικιλία υλικών στην πίτα όπως ελιές, ξερά μυρωδικά (θυμάρι, θρούμπι ή μαντζουράνα) ή και λαχανικά όπως κρεμμύδια.
– Τα υγρά που θα βγάλουν οι ντομάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ωραία ντοματόσουπα.

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}