ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
45k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Εκατό 2020 - Οινοποιείο Τρουπή
Οινοποιείο Τρουπή

ΕΚΑΤΟ 2020 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΟΥΠΗ

  Ελλάδα / Μαντίνεια
€16,40
€14,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 6 μέρες

Διακρίθηκε από την πρώτη κιόλας κυκλοφορία του!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
To Εκατό από το Οινοποιείο Τρουπή αποτελεί την πιο βαθιά, έντονη και απόλυτη έκφραση του Μοσχοφίλερου και επίσης φωνάζει από μακριά πως το Μοσχοφίλερο δεν είναι ένα λευκό σταφύλι, αλλά ένα κοκκινωπό. Επιτέλους, βλέπουμε το Μοσχοφίλερο με την σωστή «φορεσιά» του!

Πέρσι, οι 980 φιάλες του ταξίδεψαν στο εξωτερικό και έτσι άφησε με την απορία όσους δεν κατάφεραν να το δοκιμάσουν, ενώ απογοήτευσε τους λίγους που το δοκίμασαν το ερωτεύτηκαν με την πρώτη γουλιά και κατάφεραν να το βρουν ξανά. Φέτος οι φιάλες αυξήθηκαν λίγο, είναι 1500, όποτε μάλλον έχεις περισσότερες ελπίδες να το προλάβεις. Λίγες μέρες μετά την πρώτη κυκλοφορία του κατάφερε να διακριθεί σε διαγωνισμό με τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και έτσι οι προσδοκίες μας για την επόμενη χρονιά ήταν πολύ μεγάλες. Και επιβεβαιώθηκαν.

Το Εκατό από το Οινοποιείο Τρουπή είναι ένα μαγευτικό κρασί που συνδυάζει την κομψότητα του Μοσχοφίλερου με μια βόμβα μεγατόνων. Ο μούστος παραμένει με τα στέμφυλα για 100 μέρες, όπως υποδηλώνει και το όνομά του. Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.

Αν αγαπάς τα έντονα αρωματικά, λουλουδάτα κρασιά, με ωραία δομή τότε το Εκατό από το Οινοποιείο Τρουπή είναι το επόμενο αγαπημένο σου κρασί.

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Έχει λαμπερό και έντονο ροδί χρώμα και μεθυστική μύτη. Αρώματα λουκουμιού, κόκκινου τριαντάφυλλου, ροδοζάχαρης, κίτρου, φλούδας νεραντζιού, μαρμελάδας ρόδι, αγριοφράουλας και πετροκέρασο σου τρυπάνε κυριολεκτικά τη μύτη.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, κοφτερή οξύτητα και ήπιες, μεταξένιες τανίνες. Ζουμερή φράουλα, κεράσι, σμέουρο, μανταρίνι, ροζ γκρέιπφρουτ, τριαντάφυλλο και λουκούμι συναντιούνται σε ένα γήινο και βοτανικό φόντο.
Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Μαντινεία
Ποικιλία Μοσχοφίλερο
Αρώματα Λουκούμι, κόκκινο τριαντάφυλλο, ροδοζάχαρη, κίτρο, φλούδα νεραντζιού, μαρμελάδα ρόδι, αγριοφράουλα, πετροκέρασο, κεράσι, σμέουρο, μανταρίνι, ροζ γκρέιπφρουτ.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΕΚΑΤΟ 2020 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΟΥΠΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με κοτόπουλο με μάνγκο, χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι, φιλέτο σολομού με σάλτσα πορτοκάλι ή ζεστή σαλάτα κολοκύθας με φινόκιο και κατσικίσιο τυρί.

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι φούρνου

1 μεγάλο χταπόδι
250 gr. μακαρονάκι κοφτό 
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ
150 gr. σάλτσα ντομάτας ή ντοματάκια κονκασέ
50 ml. κονιάκ
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
2 φύλλα δάφνης                                                                                      3-4 κόκκους μπαχάρι
1 μικρό ξυλάκι κανέλα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
1.100 ml. ζεστό ζωμό λαχανικών ή θαλασσινών ή νερό

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι ολόκληρο, με ένα φύλλο δάφνης, να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Το χταπόδι θα βγάλει τα υγρά του, ειδικά αν είναι κατεψυγμένο,για να βράσει αλλά αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλεόν λίγο ζεστό νερό. Όταν μαλακώσει και κοκκινίσει το αποσύρουμε από την φωτιά και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε σε 50 ml. ελαιόλαδο μαζί με το χταπόδι, για 3-4 λεπτά. Μετά σβήνουμε με το κονιάκ, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το άλλο φύλλο δάφνης. Προσθετουμε τον τοματοπελτέ, την ζάχαρη, τα ντοματάκια ή τη σάλτσα και ένα φλυτζάνι από το ζωμό ή το νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.

Κατόπιν μεταφέρουμε σε ένα μέτριο ταψί, προσθέτουμε τον υπόλοιπο καυτό ζωμό ή το νερό, 50 ml. ελαιόλαδο και το κοφτό μακαρονάκι και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε αλάτι.
Ψήνουμε σε καλά προσθερμασμένο φούρνο στους 175ο C. για περίπου 25 λεπτά και μέχρι να βράσει το κοφτό μακαρονάκι, ανακατεύοντας τακτικά.

Σερβίρουμε το κοφτό μακαρονάκι με το χταπόδι ζεστό, μόλις βγει από τον φούρνο!

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}