ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Esprit Mediterranee 2018 - Chateau De Berne
Chateau De Berne

ESPRIT MEDITERRANEE 2018 - CHATEAU DE BERNE

  Γαλλία / Provence
€12,30
10.50
€10,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Φτιαγμένο για τα μεγάλα σαλόνια!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
To Esprit Mediterranee του Chateau De Berne, είναι ένα ροζέ με ευγενική καταγωγή, φτιαγμένο για τα μεγάλα σαλόνια και την Κυανή Ακτή! Το Chateau De Berne είναι το μέρος που θα θέλαμε να περνάμε τα καλοκαίρια μας μιας και εκτός από πανέμορφο τοπίο και θέα, διαθέτει spa και μισελενάτα εστιατόρια (Ναι, ναι, ναι!!)!

Το Chateau De Berne βρίσκεται στην καρδιά της Προβηγκίας, στο Haut Var. Εκεί, οι αμπελώνες επωφελούνται από το ευεργετικό κλίμα, την λιακάδα και το ιδιαίτερο έδαφος που είναι πλούσιο σε ασβεστόλιθο. Πιστεύουν πως τα κρασιά τους είναι το αποτέλεσμα μιας όμορφης συζήτησης μεταξύ του ανθρώπου και του αμπελιού. Με σεβασμό στο περιβάλλον και πολύ προσεκτική οινοποίηση κάνουν κάποια από τα καλύτερα κρασιά της περιοχής. Το Esprit Mediterranee του Chateau De Berne, αποτελείται από Grenache Rouge, Cinsault, Merlot, Carignan και Cabernet Sauvignon. Το κρασί ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει τα φρουτώδη χαρακτηριστικά του.

Το Esprit Mediterranee του Chateau De Berne είναι το κρασί που σου αξίζει μετά από μια κουραστική μέρα!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Έχει μέτριο σομόν χρώμα και ντελικάτα αρώματα λεμονιού, ροζ γκρέιπφρουτ, μάνγκο, ροδάκινου και νεκταρινιού. Στο στόμα κυριαρχούν τα κόκκινα φρούτα όπως φράουλα, κεράσι, σμέουρο και αποξηραμένο κράνο. Έχει μέτριο σώμα, αναζωογονητική οξύτητα και ελαφριά λιπαρή αίσθηση.
Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Προβηγκία, Γαλλία
Ποικιλία Grenache Rouge, Cinsault, Merlot, Carignan, Cabernet Sauvignon
Αρώματα Λεμόνι, ροζ γκρέιπφρουτ, μάνγκο, ροδάκινο, νεκταρίνι, φράουλα, κεράσι, σμέουρο, αποξηραμένο κράνο.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ESPRIT MEDITERRANEE 2018 - CHATEAU DE BERNE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυασέ το με sushi, πιάτα με σολομό και οστρακοειδή.

Σαλάτα με Κους Κους, Φράουλες και Κατσικίσιο Τυρί

Για τη σαλάτα

  • 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 150 γρ.ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι
  • 3-4 φράουλες
  • 50 γρ. σπανάκι baby
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο φιλέ
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
  • ¼ από ένα ματσάκι κόλιανδρο
  • 5-6 φύλλα δυόσμο

 

Για το ντρέσινγκ

  • 3 φράουλες
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό μπαλσάμικο ή ξύδι μήλου
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη καστανή
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι

 

:

Στον επεξεργαστή τροφίμων (multi) πολτοποιούμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Ετοιμάζουμε το ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες σε ευρύχωρο μπωλ.

Καβουρδίζουμε το κουκουνάρι και το αμύγδαλο και τα προσθέτουμε τη μισή ποσότητα στο ταμπουλέ.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και τον κόλιανδρο, τα προσθέτουμε στο ταμπουλέ
μαζί τη μισή ποσότητα από το ντρέσινγκ που ετοιμάσαμε και ανακατεύουμε.
Αν έχουμε χρόνο αφήνουμε τη σαλάτα να «μαριναριστεί» εντός ή εκτός ψυγείου.

Μεταφέρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα σερβιρίσματος και προσθέτουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τους ξηρούς καρπούς, τις φράουλες και το κατσικίσιο τυρί, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

 

Εύα Μονοχάρη
Food blogger

Συνδυασμός με κρασί

Σπανάκι, φράουλα και κόλιανδρο δίνουν τον τόνο. Το κρασί μας πρέπει να έχει φυτικά και βοτανικά στοιχεία για να δέσει καλά, ενώ η φράουλα θέλει κάτι αντίστοιχα φρουτώδες. Το κατσικίσιο τυρί ζητάει λευκό κρασί με ισορροπημένη οξύτητα και λεπτεπίλεπτο χαρακτήρα. Δοκίμασε Sauvignon Blanc, blends Μαλαγουζιάς με πιο πράσινο χαρακτήρα αλλά και ένα φρέσκο Chardonnay.

Δες τις προτάσεις του mySommelier παρακάτω.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}